2777
2789
عنوان

غلبه به تنبلی

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 36 پست
چه سخت🥲 رابطت با شوهرت چطوره؟

خوبه ولی اونم از اینکه من یه زن قوی نیستم اذیت میشه خب اینکه نمیتونم از حقم دفاع کنم یا از پس خودم بر بیام داره اذیت میشه ولی خب زیاد ب روم نمیاره ولی میفهمم ک دلش میخاد من یه زن نترس باشم که تنهایی بتونم از پس خودم بر بیام 

خوبه ولی اونم از اینکه من یه زن قوی نیستم اذیت میشه خب اینکه نمیتونم از حقم دفاع کنم یا از پس خودم ب ...

من نظرم اینه اکثر خانوما یه چیز که میتونه کمکشون کنه اینه که ارتباط سالم بگیرن توی یه محیط که تلاش کنن واسه پیشرفت خودشون 

اگه دوست داری بهت میگم چیکار‌کنی 

اول بفکر این باش که یه باشگاه یا کلاس بری من ترجیحم باشگاه هست ولی کلاس هم خوبه این یه حرکت خیلی خیلی خوبه 

بعد از این سعی کن یکار دیگه کنی ببین اخر هر روز یا اگه خواستی اخر هر هفته بخودت فکر کن یا اگه خواستی بنویس بنویس که چه کارایی رو درست انجام دادی و خوب بود و چه کارایی انجام ندادی و اشتباه بود با خودت فکر کن و بخودت بگو اینبار بهش غلبه میکنم در همین حد بعد سعی کن هر روز بخودت یه وظیفه بدی فقط یه وظیفه کوچیکم باشه عیب نداره اما حتما انجامش بده به هر قیمتی که شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نظرم اینه اکثر خانوما یه چیز که میتونه کمکشون کنه اینه که ارتباط سالم بگیرن توی یه محیط که تلاش ک ...

راستش دیروز یکی از کارامو مدتها بود میخاستم انجام بدم انجامش دادم انگار ی کوهی بود برام ولی وقتی انجام دادم دیدم اصلا سخت نبود امروز هم گفتم باید برم حرم صبح میخاستم برم ک نشد ولی عصر گفتم باید برم حتما ببینم میتونم اینم انحام بدم یا نه 

من نظرم اینه اکثر خانوما یه چیز که میتونه کمکشون کنه اینه که ارتباط سالم بگیرن توی یه محیط که تلاش ک ...

ممنون از کمکتون واقعا مرسی ک وقت گذاشتین🌺خودمم خیلی ب اینا فکر میکنم ولی نمیتونم راحت از پسش بر بیام ولی از دیروز ک اینجا حرف زدم ی حس سبکی دارم واینکه شماها با حرفاتون  بهم انگیزه میدین  حس میکنم کنارمین حالم بهتره .

راستش دیروز یکی از کارامو مدتها بود میخاستم انجام بدم انجامش دادم انگار ی کوهی بود برام ولی وقتی انج ...

خیلی عالیه 

همینطور ادامه بده یواش یواش سعی کن کارای بیشتری انجام بدی به خودت بگو خب اینم انجام میدم سرم خلوت تر میشه حس بهتری میگیرم

ممنون از کمکتون واقعا مرسی ک وقت گذاشتین🌺خودمم خیلی ب اینا فکر میکنم ولی نمیتونم راحت از پسش بر بیا ...

خداروشکر مطمئنم خیلی خوب میشه حالت یکم روش تمرکز کن تلاش کنی حتما خوب میشی