2777
2789

زمان انتخاب رشته هست یه سری هاتون سردرگمید

خواستم کمک کنم🌸

متاسفانه تو اینستا میبینم یه سری مشاور ها اطلاعات غلط درباره رشته های میدن

مثلا دارو میگن اشباعه چون داروخونه زیاده 

درصورتی که داروسازی کلی آیتم های شغلی دیگه داره

اولویت انتخاب رشته های تاپ نظر من:

دندون

دارو 

فیزیو 

پزشکی 

سوال دارید بپرسید 💙🌸

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم می شه بیای تاپیک آخرم‌ در مورد رتبه و درصد سوال دارم‌

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

دندون چه ازاد چه دولتی 

حداقل چه رتبه و ترازی میخواد تو منطقه 3؟هرشهری که شد

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

❌️❌️دوستان من درباره رتبه و قبولی ها اطلاعات ندارم

چون تو کار مشاوره کنکور نیستم

صرفا درباره خود این سه رشته اطلاعات دارم❌️❌️❌️

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

عزیزم ببخشید ولی به نظر من پزشکی رتبه دومه و از دارو و فیزیو خیلی بهتره هرچند من خودم دندون اصلا خوش ...

آواز دهل از دور خوش است

۶ ساله با پزشکا ارتباط مستقیم دارم رتبمم راحت به ازاد پزشکی میرسه نمیرم

پزشکی تا چند سال اینده توو ایران افتضاح میشه 

یه خانم پرستار موفق و با انرژی😌😋
عزیزم ببخشید ولی به نظر من پزشکی رتبه دومه و از دارو و فیزیو خیلی بهتره هرچند من خودم دندون اصلا خوش ...

عزیزم

هیچ شغلی مثل پزشکی برای من مقدس و قابل احترام نیست

اما به واسطه دوستان دانشجو و اقوام پزشک اطرافم و رسانه

متوجه شدم این رشته تقریبا نابود شده

شما تا تخصص نگیرید و متخصص معروف و ماهر شهرتون نشید

احتمال زیااااد درامد انچنانی نخواهید داشت

و تا آخر ۷ سال پزشکی

اگر شغل دوم نداشته باشید احتمالا تا ۳۰ خوردی سالگی دستتون جلوی پدرو مادرتون درازه

خودکشی رزیدنت ها به خاطر فشار کاری زیاد و حقوق کارگری 

شیفت شب طولانی

فشار کاری زیاد

استرس

سر و کله زدن با مردم

خیلی از ظرفیت های تخصص خالی مونده

پزشکای عمومی هم زدن تو کار لیزر و زیبایی 

این شغل *ممکنه *شمارو در ۴۰ سالگی به عنوان متخصص معروف و ماهر شهرتون به درامد بالا برسونه❌️