2777
2789
عنوان

غلبه به تنبلی

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 36 پست
شوهر دارم سه تا هم بچه دارم🙂

خب حالا اینو بگو

افسرده ای ؟ چیزی تو زندگیت هست که خستت کرده باشه؟ رویا بافی میکنی؟ یا مثلا چیزی هست که دوست داشته باشی ولی نداشته باشی و حالتو گرفته باشه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب حالا اینو بگوافسرده ای ؟ چیزی تو زندگیت هست که خستت کرده باشه؟ رویا بافی میکنی؟ یا مثلا چیزی هست ...

خیلی چیزا هست که ناراحتم میکنه مثل اینکه روابط عمومی خوبی ندارم دوستدارم ک با همه گرم بگیرم دوست پیدا کنم ولی انگار کسی هم از من خوشش نمیاد اگرم من بخوام بقیه فاصله میگیرن ازم و خیلی چیزای دیگه ک سر و ته نداره

تازه شروع کردم ب خوردن قرص ایزن پلاس و ویتامین دی هنوز ک چیزی احساس نکردم

خب یکم زمان میبره تا اثر بذاره، کاش آزمایش چکاپ میدادی شاید مقدار ویتامین دی تو بدنت خیلی پایین باشه که برانکه اثر کنه باید یا آمپولش رو بزنی یا قرص با دوز بالا استفاده کنی، ویتامین دی پایین عامل افسردگی و کسلیه، امیدوارم هرچه زودتر نتیجه ببینی، پیاده روی و نور خورشید یا مدیتیشن هم یادت نره

خداییش با وجود تنبلی که میگی خوب حوصله داشتی سه تا بچه بیاری! من ادم‌ تمیز و تا حدودی زرنگی ام ولی ت ...

بچه اول ک خب حالم خوب بود هنوز بیست و دوسالم بود بچه دومم ک میگفتم اولی تنها نمونه سومی هم ک ناخواسته بود ولی خدارو شکر بعد دوتا پسر دختر بود ک خیلی خوشحالم با اینکه منو از همه چی انداخته 😅

خیلی چیزا هست که ناراحتم میکنه مثل اینکه روابط عمومی خوبی ندارم دوستدارم ک با همه گرم بگیرم دوست پید ...

میفهمم... 

میدونی تو میتونی حالتو خوب کنی ولی تلاش میخواد یه تلاش زیاد 😅

میفهمم... میدونی تو میتونی حالتو خوب کنی ولی تلاش میخواد یه تلاش زیاد 😅

شدم عین یه بچه ای ک هنوز خوب و بد و از هم تشخیص نمیده یا یه کاری رو با تردید انجام میدم همیشه دنبال تاییدم حتی خرید نمیتونم بکنم 

از بچگی همینطوری بودی؟ خانوادت بهت ایمان نداشتن اره؟

همین الانشم ندارن 

اخه من زیر دست خواهر برادر بزرگتر از خودم بودم بدون مادر بزرگ شدم بقیه برام بزرگتری کردن الانشم میکنن من ک دیگه حسی بهشون ندارم زوری تحمل میکنم