2777
2789
عنوان

امروز با حقوق خودم رفتم خرید😃

1474 بازدید | 77 پست

قبلا درامد های جزعی داشتم ولی همه اشو مستقیم پس انداز کرده بودم...

البته بعد پشیمون شدم و تصمیم گرفتم از حقوق این ماهم برا خودم خرج کنم...

امروز رفتم خرید😅یه مانتو خیلییی خوشکل خریدم،ی مانتو دیگه هم در تظر گرفتم ک فردا برم بخرم

یه یکم هله هوله و پاستیل و پفک هم برا خونه خریدم قرص جوشان ویتامین سی و مکمل تقویتی و یسری وسایل بهداشتی هم خریدم

فردا هم میرم‌ یه ساعت،یه مانتو،و یسری وسایل روتین پوستیمو میخرم😃😃

دو سوم پولمو مستقیم طلا خریدم یک سومشو دارم دلمو میزنم به دریا🤣🤣

مامانمم نمیتونه چیزیم بگه چون دیگه پول خودمههههه😈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای باریک الله همششش که نمیشه پس انداز کرد .به مقداریشم باید برای دل خودت خرج کنی ..مبارککک و نوشش جونت 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

عالیه. هر ماه مانتو بخر شاغلی شیک پوش باش.

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜