2777
2789
عنوان

غلبه به تنبلی

201 بازدید | 36 پست

سلام 

نمیدونم از کجا و از چی بگم فقط میدونم نمیتونم هیچکاری بکنم همش کارامو ب بعد موکول میکنم مثلا یکساله میخام برم حرم با اینکه ون جلو خونمونه میره حرم ولی هنوز نرفتم هی امروز و فردا میکنم تو کارای دیگمم همینم روز بیشتر کارای واجب خونه رو انجام میدم یه نظافت ظاهری خونه و غذا پختن دلم میخادد تمیز تر باشم دلم میخاد بیشتر برم بیرون ولی نمیتونم اهل دوست و همسایه بازی هم نیستم با کسی نمیجوشم بیحوصلم و فکرم درگیره شاید اکه یه دوست و یه پایه برای بیرون رفتن داشتم خوب نمیدونم شاید اینم بهونس کلا از خودم بیزارم    دوست ندارم با اشناهام درمورد این مسئله حرف بزنم دلم خاست ناشناس اینجا بگم حرف ک زیاده ولی نمیدونم چطوری بگم از کجا بگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من توصیه میکنم شروع کنی به خوردن قرص های مولتی ویتامین، قرص ففول، قرص ویتامین دی و خلاصه یه آزمایش کلی چکاپ بده ببین چیزی تو بدنت کم و زیاد نیست؟ چون ممکنه این بی حوصلگی از بی انرژی بودن بدنت باشه که باید به تغذیه ات برسی و البته پیاده روی کنی هر روز تا خوب شی کم کم،  نور خورشید خودش تو تاثیر حالت بهت کمک میکنه

منم مثل توام، هیچ وقت خونم اونجور که باید تمیز نیست، اکثرا کارامو به بعد موکول میکنم. 

خانواده خودم دورن دیر به دیر میان خونم مهمون دیگه ایم بیاد خونم من یروز قبلش خونمو تمیز میکنم اگه سرزده هم بیاد که آبروم میره، هیچوقت نشده خونم برای مهمون سرزده تمیزززز باشه، خدا منو بکشه 😢

عزیزم من توصیه میکنم شروع کنی به خوردن قرص های مولتی ویتامین، قرص ففول، قرص ویتامین دی و خلاصه یه آز ...

تازه شروع کردم ب خوردن قرص ایزن پلاس و ویتامین دی هنوز ک چیزی احساس نکردم