اول ماه ک یخچال خراب شد دو و خرده ای اونجا دادیم بعد پکیج سوخت یک و خورده ای اونجا بعدش ماشینمون خراب شد نزدیک هفت تومن اونجا دوباره پکیج خراب شد نزدیک ده تومن بالا اومد ک نصفش و هنوز ندادیم. بعد دیروز گوشی شوهرم خاموش شد و دیگ روشن نشد و دیشب هم دوباره پکیج آب و گرم نمیکنه یعنی دارم روانی میشم بخدا آخه چرا اینهمه بدبیاری توی یک ماه؟ کل حقوقش رفت واسه ضرر هیچی الان پول نداریم واقعا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من چی بگم ک دیقا روزعید 25میلیون ضررکردیم ینی هک کردن حسابمون
تویک ماه 90میلیون ضرردادیم🥲😂هنوزم هرماه یکی دوتومن ضررمیدیم نمیدونم چراا
سوال منم هست
به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤
بخدا ینی لحظه سال تحویل فقط گریه میکردم زهرمارمون شد مسافرت خریدهمه چی کنسل شد
به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤