2777
2789
عنوان

تروخدا ببینید طبیعیه یا نه😭

236 بازدید | 37 پست

جمعه دندون عقلمو با ی جراحی کوچیک درآورد البته یه کوچولو ریشه اش موند که به فکم چسبیده بود و درنیومد 

گفت مشکل ساز نمیشه  بعد بخیه زد

روز به روز دردم داره وحشتناک تر میشه 

با هیچ مسکنی آروم نمیشم

طبیعیه ؟خیلی ترسیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا طبیعی نیس باید حتما درش بیارین واینکه چرک خشک کن استفاده کنید تاااین عفونته بخوابه احتمال زیاد عفونت داشتی کشید براهمین این دردو داری

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

من دوستم جراحی کرد و تا ده روز درد شدید داشت و فقط با شیاف دیکلوفناک آروم میشد... ولی بعد ده روز خوب ...

دکتره هم میگه تا ده روز طبیعیه اما نگرانم اون ریشه باقی مونده علتش باشه

من تا ده دوازده روز از درد جراحی دندون عقل به خودم می پیچیدم و چیزی نمیخوردم

من کل یه طرف صورتم تا دو هفته کبود بود و ورم داشت دهنم تا یه ماه خوب باز نمیشد از درد دندونم نهفته روی عصب بود