2777
2789
عنوان

رابطه با پسری که کوچکتره از دختر

119 بازدید | 14 پست

۲۰ روز ازم کوچکتره.هردو ۲۷ ایم

تا اللن خیلییی موردای خوبیو سر سن رد کردم چون دلم میخاس پارتنرم از من بزرگتر باشه حتما.ولی الان میبینم خیلیا دارن با پسر دو سه سال کوچکتر ازدواج میکنن

نظرتون چیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باشم پسر خوب باشه ی سال هم کوچک باشه قبول میکنم 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

ب سن اکتفا نکن ببین چقد شخصیت خوبی داره چقد مهربونه چقد حامیه  کنارته وقت میذاره

خیلیا هستن ۲ .۳ سال اختلاف سنی دارن با طرف مقابل پلی ذره ای ارزش قائل نیستن

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

20 روز؟؟خیلی زیاده بابا فک نکنم رابطه موفقی باشه آخه از دهه های مختلفید😑😑😑😑😑

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

اخه همیشه حس بدی دارم اگ خودم بزرگتر باشم از نظر سنی

بس کن بابا دختره 23 سالشه رلش 19 رفیق خودمه اصن دختره 

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

۲۰روز چیزی نیس

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀