2777
2789
عنوان

هم خوشگلم هم مهربون هم تحصیلکرده

249 بازدید | 16 پست

اونوقت به قول یکی از کاربرای اینجا توی تاپیک قبلیم

شوهرم ریده بهم 

لهم کرده

و من احمق دارم عذاب میکشم و توی زندگی سوخته ام بدنبال عشق میگردم💔💔💔

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت به خودت عشق بده 

هیچ مردی حقیقتا عاشق هیچ زنی نیست همه اش هورمون های بدنه برای حفظ بقا 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

شوهرتون چکارن و خودتون چکاره؟یعنی از نظر جایگاه اجتماعی

هر دو لیسانسه

اون راننده بین شهری با ادعای بیل گیتس 

من مدرس زبان که بعد از ۱۰ سال کار، که مدام مورد تمسخر شوهرم بود ولی همونم حقوقم رو می‌گرفت،  استعفا دادم

خودت به خودت عشق بده هیچ مردی حقیقتا عاشق هیچ زنی نیست همه اش هورمون های بدنه برای حفظ بقا

چجوری به خودم عشق بدم؟

مگه‌میشه کنارشزندگی کنم و این حجم از توهین رو تحمل کنم و از غصه دق نکنم؟

چجوری به خودم عشق بدم؟مگه‌میشه کنارشزندگی کنم و این حجم از توهین رو تحمل کنم و از غصه دق نکنم؟

خودت رو دوس داشته باش 

بخاطر خوشحالی خودت هرکاری بکن اگه درس خوندن درست رو بخون اگه کار کردنه کار بکن اگه قراره به خوشگلی هات برسی به خوشگلی هات برس بدون توجه به حضور یه جنس دیگه حالت رو با خودت خوب کن 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

هر دو لیسانسهاون راننده بین شهری با ادعای بیل گیتس من مدرس زبان که بعد از ۱۰ سال کار، که مدام مورد ت ...

کاش ب کارت ادامه میدادی بنظرت برای مرد(نر)جماعت هر چی تو سری خور تر باشی بیشتر محتاجشون باشی بیشتز مورد حقارت قرار میگیری شایدم دلیل تحقیرش وقتی مدرس بودی این بوده که میخاسته از کارت عقب بکشی و بگی هیچ پوخی نیستی و کارت چرت و پرته چون میترسیده ازش برتر باشی

چجوری به خودم عشق بدم؟مگه‌میشه کنارشزندگی کنم و این حجم از توهین رو تحمل کنم و از غصه دق نکنم؟

توهین برای من ب شخصه خط قرمزه و میرم تو شکم طرف بخاد کوچک ترین توهین و تحقیری بکنه حالا میخاد بقال سر کوچه باشه یا پدرم یا شوهرم

خودت رو دوس داشته باش بخاطر خوشحالی خودت هرکاری بکن اگه درس خوندن درست رو بخون اگه کار کردنه کار بکن ...

درد یکی دو تا نیست 

زن و شوهریم 

مگه میشه با هم رابطه داشته باشیم بدون حس؟ که البته همین هم شده

تا حالا فکر کردی موقع معاشقه کسی ببوستت در حالی که میدونی دوست نداره، نظرش راجع بهت منفیه ، تو رو میزنه و تحقیر و تمسخر میکنه.

یعنی الان موهای سر کسی رو نوازش میکنی که میدونی یک ساعت دیگه دوباره باهات بد رفتاری میکنه

کاش ب کارت ادامه میدادی بنظرت برای مرد(نر)جماعت هر چی تو سری خور تر باشی بیشتر محتاجشون باشی بیشتز م ...

پولم رو می‌گرفت

میگفت تا زمانی که بری سرکار  پولت رو خرج زندگی میکنی

چندین بار بابتش دعوا کردیم

دیدم فقط دارم واسه اون جون میکنم خودم رو خسته میکنم