2777
2789
عنوان

شوهرم مدام سرش توی گوشیه یا بیرونه

169 بازدید | 20 پست

شوهرم اصلا توجعی به زندگی نداره

نه گوش شنوای خوبی داره نه تکیه گاه خوبیه و مدام سرش توی گوشیه بازی میکنه یا با رفیقاش بیرونه دیگه بریدم

هزار بار قول داده تره سراغ گوشی دو روز خوبه باز سرشو میکنه توش

هر چی باهاش حرف میزنم عصبی میشم داد میزنم ولی براش اهمیتی نداره

نگران بچمم گناه داره

فقط موقه رابطه منو میخواد منم حس میکنم یه ادم غریبه داره تجاوز میکنه اینقد که اون لحظه حالم ازش بهم میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم کارمندم سر کارم نیاز به استراحت دارم نیاز دارم یکی حرفامو بشنوه متاسفانه شوهرم درک نداره از کار میاد سرشو میکنه توی گوشی یا میخوابه مجبورم با تمام خستگیم به بچه برسم گاهی دوس دارن یه هفته خودشو بچمو نبینم اینقد که از اخلظ روحی خستمه

شوهر منم دقیقا همینه با شدت بیشتر 

راه حلش فقط یچیزه 

انگار نیست وجود نداره رهاش کن 

فقط وقتی ازش چیزی میخوای برو سمتش 

واسه خودت خوش باش 

اصلااااا هیچیش برات مهم نباشه وظایفتو انجام بده فقط

من جات باشم میرم مشاور و اجبار میکنم بریم مشاور. بهش اخطار بده که داری زندگیمونو تباه میکنی و اگر ای ...

هزاران بار بهش گفتم مشاورم رفته بهش گفته خودت داری زندگیتو داغون میکنی تا چند روز خوب بود باز شد همون ادم قبلی

هزاران بار بهش گفتم مشاورم رفته بهش گفته خودت داری زندگیتو داغون میکنی تا چند روز خوب بود باز شد همو ...

مهمون دعوت کن مهمونی برید 

برای آخر هفته برنامه ریزی کن تفریح کنید 

بچه رو بذار جایی ک باباش هست خودت برو تو اتاقی جایی بشین کتاب بخون ... 

جلوی همسرت کارهای خونه رو نکن 

خرید‌های خونه رو بسپر بهش خودت نرو خرید... 

وقتی خونه است بگو فلان چیز نداریم برو بخر 

یا بگو بریم بیرون دور بزنیم و...

هزاران بار بهش گفتم مشاورم رفته بهش گفته خودت داری زندگیتو داغون میکنی تا چند روز خوب بود باز شد همو ...

مشاوره یکی دوبار نیست اخه باید مداوم بره هفته ای یک بار نهایت دو هفته یکبار