2777
2789
عنوان

شوهرم مدام سرش توی گوشیه یا بیرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 20 پست
هر وقت میرم بیرون توی دهنم زهره مارش میکنه اینقد که زنگ میزنه

جواب نده... یا گوشیتو جا بذار 😁 

ببین فقط باید صبور باشی و حواسشو بیاری تو زندگی 

من تجربه اش رو دارم ...

سعی کن تو زندگی طوری باشی ک دوپامین مورد نیازش از فضای واقعی تامین بشه نه از  گوشی ...

زندگی رو از یکنواختی خارج کن

مهمون دعوت کن مهمونی برید برای آخر هفته برنامه ریزی کن تفریح کنید بچه رو بذار جایی ک باباش هست خودت ...

همه اینارو انجام میدم ولی میرسیم خونه سرش میره توی گوشی

لچه باهاش حرف میزنه بهش اهمیت نمیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینارو انجام میدم ولی میرسیم خونه سرش میره توی گوشیلچه باهاش حرف میزنه بهش اهمیت نمیده

چاره اش همینه بچه رو بذاری بری دکتر  ارایشگاه نمیدونم هر جا ...

چون تو خونه هستی ب بچه توجه نمیکنه میدونه تو بالاخره کار بچه رو راه میندازی... بعدم اگر از حقوق خودت تو خونه خرج میکنی کنسل کن ... مردی ک خیالش از پول راحت باشه حواسش رو میبره ب همین کارهای بیهوده

جواب نده... یا گوشیتو جا بذار 😁 ببین فقط باید صبور باشی و حواسشو بیاری تو زندگی من تجربه اش رو دارم ...

اوایل برا تولدش سوپرایزش میکردم تنعو ایجاد میکردم ولی اون نمیدید گند میزد توی همه چی فقط دوستاشو میبینه هیچ وقت سوپرایزم نکرده اصلا متوجه خواسته هام نبوده و نیست

منم دیگه کم اوردم

همه اینارو انجام میدم ولی میرسیم خونه سرش میره توی گوشیلچه باهاش حرف میزنه بهش اهمیت نمیده

یه چیزم بگم 

مرد از زن غرغرو بدش میاد 

اگر از اون خانمهایی هستی ک هی قانون جدید میذارن تو خونه و 

قانون‌های قبلی رو مدام گوشزد میکنن 

ایراد میگیرن 

داد و بیداد و دعوایی هستن... باید بگم ینی از دلایلش اینه 

کار بسپر بهش اگر افتضاح هم انجام داده بود تشکر کن بگو خوبه ممنونم ازت 

نگو خودم انجام می‌دادم بهتر بود تو کار میکنی من زحمتی بیشتر میشه 

اوایل برا تولدش سوپرایزش میکردم تنعو ایجاد میکردم ولی اون نمیدید گند میزد توی همه چی فقط دوستاشو میب ...

مردا ۹۹ درصدشون سوپرایز بلد نیستن...اصلا براشون معنایی نداره 

تازه از سوپرایز هم خوششون نمیاد 

تا دیر نشده زنان زیرک رو بخون و تمرین کن