2777
2789

با اینکه اون موقع شرط معدل نبود هیچ کدوم از دوستام فرهنگیان  قبول نشدن جز یکی که اونم سهمیه داشت /:

و هیچ کدومشون  روزانه رشته ها پیرا پزشکی قبول نشدن بعضیا رفتن اونم دانشگاه آزاد  

الان من ترم چهار روانشناسی هم خیلی دوست دارم کنکور بدم  ولی میترسم چون رقابت به شدت زیاد شده شرط معدل اومده و......... 

نمیدونم همین رشتم تا ارشد ادامه بدم یا کنکور بدم ارشد که حتما باید یک دانشگاه خوب روزانه قبول بشممم  یا کنکور بدمممم

یعنی تمرکزم بزارم روی ارشد یا کنکور مجددد

فرهنگیان اصلا دوست ندارم بیشتر رشته ها پیرا پزشکی دوست دارمممم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حوصله و اراده شو داری برو سراغ هدفت اگه نه که بنظرم تمرکز کن رو روانشناسی 

ولی بنظرم واسه هدفت بجنگ

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

من امسال کنکور دادم شاید چون تایم کمی ازش میگذره این حسو دارم

ولی دیگه حاضر نیستم برگردم به اون شرایط و باز کنکور بدم از حجم استرس و افسردگی که تحمل کردم

هر امتحان نهایی خودش استرس یه کنکور رو داشت چون هر کدوم تاثیر خودشو میذاشت

افسردگی گرفتم کلا هنوزم خوب نشده حالم 

حتما امتحان بده. بعدا پشیمون میشی که چرا وقتی سنت کم بود اینکارو نکردی

اره روزا همش فکرم شده کنکور مجدد 

هی مامانم میگه 🤣🤣تو هیچی نمیشی هدفت یکی باشت همین رشتت ادامه بده 

منم دانشجوم ترم ۴

من کتاباروخریدم قراربود پارسال بدم اتفاقاتی افتاد نشد برم سر جلسه

امسال ازخواب وخوراکم شده میزنم تا بهش برسم

چون خودم ومیشناسم اگه یک چیزی روزانه دل بخوام باید بهش برسم وگرنه نمیتونم زندگی کنم

اره روزا همش فکرم شده کنکور مجدد هی مامانم میگه 🤣🤣تو هیچی نمیشی هدفت یکی باشت همین رشتت ادامه بده

نه برو کنکور بده حتما. همکار من تو سن 27 سالگی پرستاری قبول شد الانم داره کار میکنه

منم دانشجوم ترم ۴من کتاباروخریدم قراربود پارسال بدم اتفاقاتی افتاد نشد برم سر جلسهامسال ازخواب وخورا ...

من کتابا دبیرستانم کلا ریختم بیرون بخواهم بگیرم بیشتر از۷ تومن میشه کتابا کنکور !!!

من دانشگاه پیام نورم برا همین به فکر کنکور مجددم چون  بیشتر مجازیه 

و در حد شب امتحان میخونمم پاسمم

نه برو کنکور بده حتما. همکار من تو سن 27 سالگی پرستاری قبول شد الانم داره کار میکنه

نمیدونم از این دانشگاه انصراف بدم یا نه پیام نور داشته باشم در کنارش کنکورم بدم /:

من کتابا دبیرستانم کلا ریختم بیرون بخواهم بگیرم بیشتر از۷ تومن میشه کتابا کنکور !!!من دانشگاه پیام ن ...

منم آزادم میتونم هندلش کنم

چون من این رشتمم دوست دارم ولی اولویت اصلیم کنکوره