2777
2789

هنوز نتونستم باهاش کنار بیام میگم دوتا دختر دارم کاش لااقل پسر شه این  بی بی چک زود دوتا خط پررنگ افتاد بنظرتون چیه قرص اورژانسی خورده بودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بعد موعدت  بی بی زدی درسته ولی جنسیتش موقع تشکیل شدن توسط شوهرت تشکیل شده باید حداقل از 3ماه پیش. از بارداری اصلاح تغذیه می‌داشتید جفتتون   الان که ناخواسته بوده دگه هیچی بپذیرش

ایشالا قدمش واست پراز خیرو برکت باشه ...

خدا گل دختراتو حفظ کنه ایشالا جنسیت این یکی به دلت باشه...

صحیح و سالم دنیا بیاد... اسم این بچه ها ناخواسته نیست خداخواستست...وجودشون برکته 

دلت و صاف کن و بسپار ب خدا

من و همسرم به شدددددت طرفدار تک فرزندی هستیم اما اگه یه روزی با اینهمه سخت گرفتن خداخواسته بازم بچه دار بشیم رو چشمامون میذاریم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

الان کاری از دستت بر نمیاد دیگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خب به درک بعدی

اگر احساس بامزه بودن دارید، بفرمایید در سبد خوراکی ها بنشینید که توی تمام تاپیک ها مزه پراکنی می کنید. 

تمام نی نی سایت منتظر نظر کارشناسی شما نیستن که میگید بعدی. اگرم می خوای بری بعدی، برو ولی ننویس مزه پراکنی نکن. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
اگه حامله نمیشی یه کامنت بذاریم😆

اینجا رو با اینستا اشتباه گرفتی عزیز! 

متاسفانه این بی حرفای بی مورد اینجا طرفدار نداره. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸