2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمپ خوبه ...؟؟؟شوهرم ۱۵روزه کمپه ،سرپا شده ،سرما خورده مریضه بهش رسیدگی نمیکنن ،میگه بیاید درم بیاری ...

۱۵ روز دیگه پاک شده ولی وسوسش هنوز هست اگه امکان داره دارو ببرید براش

۱۵ روز دیگه پاک شده ولی وسوسش هنوز هست اگه امکان داره دارو ببرید براش

ادم لجبازیه اگه فردا نریم سراغش خدا میدونه چیکار میکنه...براش فردا از روانپزشک وقت گرفتم

ادم لجبازیه اگه فردا نریم سراغش خدا میدونه چیکار میکنه...براش فردا از روانپزشک وقت گرفتم

الان پاکه خب ولی وسوسش زیاده بنظرتون ادم با جنبه ای باز نره سراغش ما مورد داشتیم ۱۰ بارم کمپ رفتن

الان پاکه خب ولی وسوسش زیاده بنظرتون ادم با جنبه ای باز نره سراغش ما مورد داشتیم ۱۰ بارم کمپ رفتن

سری قبل ک رفت کمپ من بعدش نمیدونستم باهاش بحث میکردم و دعوا داشتیم ،کلاساشم نرفت بعد سه ماه لغزش کرد 

سری قبل ک رفت کمپ من بعدش نمیدونستم باهاش بحث میکردم و دعوا داشتیم ،کلاساشم نرفت بعد سه ماه لغزش کرد

کلاس حتما بره حتما بفرستش بعدش نیاز به حمایت روحی داره نباید سرزنشش کنید شاید نیاز داشته باشه حرف بزنه به حرفاش گوش کنید 

میترسم درارمش دوباره لغزش کنه ،از طرفی درش نیارم میترسم بلایی سر خودش بیاره

والا چی بگم نظر مسئول کمپ چیه من دیدم تو اطرافیان و میگفتن حداقل ۲۸ روز باید بمونن ولی اگه میدونین ممکنه لج کنه یا بلاییی سر خودش بیاره درش بیارید ولی شرط کنید