2777
2789

وقتي در اون حد پول داشته باشين كه ذوقي واسه خريد نداشته باشين بي انگيزه ميشين چون همه چيز در دسترستونه 

ميدونين كه بهترين سفرها رو ميتونين برين و رفتين 

بهترين لباسا بهترين خونه و ماشين

ميدونين كه هرچي اشاره كنين در دسترستونه

و اين حس واااااااقعا افتضاحه

اينكه ادم براي بدست اوردن پول تلاش كنه و بعد خرجش كنه لذت بخش تره 

خدارو شكر صدهزار بار

باشه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای نیازمندا خرج کن هیچ وقت سیر نمیشی و هربار بیشتر از قبل لذت میبری

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

دل خوش، آرامش مهمتره واقعا

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

کاااش من افسردگی ناشی از پولدار بودن داشتم🤣🤣🤣 ولی خب جدا از شوخی اگه اونقدر پولدارید که نمیدونید چیکارش کنین به فقیرا کمک کنین من یکی از فانتزیام این بود پولدار شم به بیچاره ها کمک کنم