2777
2789
عنوان

دلم میخواد ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 40 پست
آخیی عزیزم واقعا متاسفم ببخشید نمیدونستم خدا رحمتش کنه روحشون شاد باشه 😔واقعا سخته عزیزمم میفهممت و ...

نمیشه بهش توضیح داد کولی بازی درمیاره 😂😂

یا میگه الهی بمیرم بیای سر قبرم...

البته که واقعا خودش خیلی استرس میده و عصبیم میکنه ...

واقعا خسته ام دنبال یه راه نجاتم ولی میبینم نه مهارتی نه درسی فعلا هیچکاره‌ ام و باید حداقل یه سال دیگه طول بکشه 

ولی عزیزم دعا کن امسال به رشته ای که میخوام برسم خسته شدم از این همه دعوا 

آخرشم مامانم گریه میکنه و میگه من فلانم‌ شما منو اذیت میکنید واقعا خسته ام کرده

فقط 45 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باش تا همونو پیدا کنه

همین قدر بیخودی که هیچ دختری عاشقت نشده

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
نمیشه بهش توضیح داد کولی بازی درمیاره 😂😂یا میگه الهی بمیرم بیای سر قبرم...البته که واقعا خودش خیلی ...

😂😂مامانت کرم داره انگار باشه فعلا با مامانت کاری نداشته باش صبر کن همه چی درست میشه چشم عزیزم دعات میکنم ان شالله بهش برسی🫠❤️

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

😂😂مامانت کرم داره انگار باشه فعلا با مامانت کاری نداشته باش صبر کن همه چی درست میشه چشم عزیزم دعات ...

🥲🩷😂

فقط 45 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

🥲🩷😂

😃😂🥰

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

قرار نیست با هر سطح پایینی باشم

سطحت پایین هست

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…