2777
2789
عنوان

دلم میخواد ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 40 پست
استارتر موقع انتخاب همسر حواستو خوب جمع کن و از خدا مردی رو بخواه که مثل این اقا فاقد شعور نباشه

نفهمیدم پسره 

آشغال کثافت 😒😒

فقط 45 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزمزمه من همش تو خونه ام افسردگی گرفتم هیچ تفریحی ندارم آنقدر فشار روانی روم زیاده که ململتم هم بیشت ...

خب منم همین مشکل شمارو دارم عزیزم ولی همه چی به وقتش باید اتفاق بیوفته به حرف مامانت گوش نده همشون اینطورین😂اوکی میشی

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

آواز دهل از دور خوشه شوهر قرار نیست برات اینارو فراهم کنه از نصف متاهل های اینجا بپرسی متوجه میشی من ...

ولی بقیه میگن اگه تفریح میخوای شوهرکن 

والا یه سری از این پسرا یه جوری واسه زناشون خرج میکنن که بیا و ببین 

پسره برای سرویس عروسی دختره ۴۵۰ میلیون طلا خرید + ۴ قلم اساسی و بزرگ جهاز هم خرید گفت دختره باباش گناه داره ...اینم شانس ماست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرد چقدر زیاد شد😒

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

خب منم همین مشکل شمارو دارم عزیزم ولی همه چی به وقتش باید اتفاق بیوفته به حرف مامانت گوش نده همشون ا ...

همش داد میزنه تو خونه هر روز اینو میگه به خدا دیوونه شدم از دستش 

نمیتونم هم جدا زندگی کنم وگرنه مطمئن باش از این خونه میرفتم آدم مستقلی نبستم به شدت وابسته ام (از نظر آشپزی و احساسی خیلی به خانواده وابسته ام)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نفهمیدم پسره آشغال کثافت 😒😒

ببین غصه نخور فدای سرت سرتیتر صفحه اخر تاپیکاش گویای اینه چرا عقده ای شده و بهت اونجوری گفت چون طبق عناوین خودش نه اخلاق داره نه قیافه نه دختری عاشقش شده و نه سگ بهش پا میده 

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

ببین غصه نخور فدای سرت سرتیتر صفحه اخر تاپیکاش گویای اینه چرا عقده ای شده و بهت اونجوری گفت چون طبق ...

😂😂😂

دمت گرم واقعا 🩷😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همش داد میزنه تو خونه هر روز اینو میگه به خدا دیوونه شدم از دستش نمیتونم هم جدا زندگی کنم وگرنه مطمئ ...

منم همینطوریم ولی به روال همه چی اوکی میشه

منم همینطوریم ولی به روال همه چی اوکی میشه

خیلی تنهام میدونی ؟!

هیچ دوستی ندارم و همش اینو میزنه تو سرم 

از طرفی امسال کنوور قبول نمیشم و میگه حق نداری خونه بمونی چون افسرده تر میشی 

میگه باید بری دانشگاه حتی یه رشته بدردبخور بعدا دوباره کنکور بده 

نمیشه بری دانشگاه دیگه نمیشه برگشت 

نمیدونم شرایط میدونی یا نه ؛ ولی اگر بری دانشگاه از کنکور محروم میشی 

من نمیخوام رصته ای برم که دوستش ندارم و تو یه دانشگاه بد درس بخونم...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی تنهام میدونی ؟!هیچ دوستی ندارم و همش اینو میزنه تو سرم از طرفی امسال کنوور قبول نمیشم و میگه حق ...

آخییییی عزیزم درکت میکنم خیلی زیاد ولی هیچ مادری حق نداره با فرزندش اینطوری حرف بزنه البته ببخشیدا ولی رشته ای که دوست داری و باید بری نه اینکه دکتر یا مهندی،اینا به درپی نمیخورن باید برای خودت یه چاره ای پیدا کنی اگه با پدرت راحتی میتونی درباره ی این موضوع باهاش حرف بزنی شاید حالت بهتر بشه رفیق هم میتونی از مجازی پیدا کنی و چه لازمیتی داره که حضوری باهاش دوست باشی بازم ان شالله همچی برات درست میشه خوشگلم ناراحت نباش🙂❤️

آخییییی عزیزم درکت میکنم خیلی زیاد ولی هیچ مادری حق نداره با فرزندش اینطوری حرف بزنه البته ببخشیدا و ...

مجاری که نمیشه ...

بابا هم ندارم چندسالی میشه که فوت کرده وایه همبن اصلا افسرده شدم بابام آدم پایه ای بود اهل سفر بود

ولی از وفتی که همه چی افتاد گردن مامانم و خیلی ذبت شد اونم افسردگی گرفت و هرچی میگم یا خودم مقصر میکنه و میکه خودت اشتباه کردی یا سرم داد میزنه 😭💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مجاری که نمیشه ...بابا هم ندارم چندسالی میشه که فوت کرده وایه همبن اصلا افسرده شدم بابام آدم پایه ای ...

آخیی عزیزم واقعا متاسفم ببخشید نمیدونستم خدا رحمتش کنه روحشون شاد باشه 😔واقعا سخته عزیزمم میفهممت ولی نمیشه کاری کرد واقعا مامانتون هم خیلی بداخلاقی میکنه متاستفانه یه روز بشین با مامانت حرف بزن توضیح بده براش 

منم دوست دارم برم شوهرنمیدونم چرا این حس دارم

طبیعیه عزیزم.ادم به یه سنی که میرسه دوست داره خانواده تشکیل بده مستقل بشه. ان شاالله خدا همسرای خوب نصیبتون کنه خوشبخت و عاقبت بخیر بشین