2777
2789

فرش، سرویس خواب، ماشین لباسشویی،یخچال،گاز،مبلمان،تلویزیون،میز غذا خوری با داماده 

وسایلی که تو خود خونه تعبیه میشن مثل وسایل سرمایشی گرمایشی،هود و کابینت و کمد دیواری ها و از این قبیل هم با داماده و به سلیقه عروس 

خرید ماشین ظرفشویی،مایکروویو،پرده ها باید به عهده کی باشه؟ شما رسمتون چطوریه آیا داماد تو مواردی که خودش هزینه میکنه باید مطابق سلیقه عروس خرید یا خونه رو تجهیز کنه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینایی که گفتی ما برای برادرمون گرفتیم برا جهزیه

ولی برای خواهرم لباسشویی و پرده و میز ناهار خوری ما میگیریم

پرده طرف ما با عروس ولی بهتره دوماد که خونه می‌خره پرده هم خودش بزنه 

ماشین ظرفشویی و مایکروویو با عروس 

خونه هم داماد طرف ما جوری می‌خره یا میسازه که طبق شئونات طرفین باشه معمولا همه بروز میسازن

قلمرو گنجشگ های ناآرام   https://daigo.ir/secret/9647343337

ما اینجوری نمیگیم

یا پنج تیکه بزرگ مثل فرش ها؛ تلوزیون؛ یخچال؛ گاز؛ ماشین لباسشویی و مرد میخره و بقیشو خانم...

یا سرویس چوب نصف با پسر و نصف با دختر+‌۳ تیکه بزرگ

ذکر میکنیم که طرف چیا رو بخره 

بجز اون بقیش با دختره

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...