دخترشهریوری۷۷۷ مدیر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 8462 عنوان دانشجوهای مانتویی شما برای دانشگاه چی میپوشید | مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 66 پست از استایل های خوب و حراست پسندتون برام بگید متشکرم ❤️❤️ 🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen 1404/05/13 | 20:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترشهریوری۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 8462 تراز کلت چند میشه؟ درصدام شبیه شماست و تراز کنکورم و نمره ها دادم به سیب ترش گفت جفتش میشه ۸۳۰۰ میخوای نمرات و درصدات و منطقه ات رو بگو بزنم تو ربات به نظر منطقی میاد 🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen
دخترشهریوری۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 8462 من ک پشت موندم قطعی ؟ منم بالا ده هزار بشم پشت میمونم هرچند فک نکنم با تراز ۸۳۰۰ دیگه بالا ده هزار بشم 😑 🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen
دخترپرتلاش84 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 18815 دادم به سیب ترش گفت جفتش میشه ۸۳۰۰ میخوای نمرات و درصدات و منطقه ات رو بگو بزنم تو ربات به نظر منطقی ... نمره هات اره معدل پارسال من دقیقا مال شما شد و ۸۳۰۰و خورده ای داد. یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
دخترپرتلاش84 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 18815 قطعی ؟ منم بالا ده هزار بشم پشت میمونم هرچند فک نکنم با تراز ۸۳۰۰ دیگه بالا ده هزار بشم 😑 تراز کل چند میشه؟ یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
دخترشهریوری۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 8462 مانتوی. مشکی شومیزی دارمبا انواع شلوار نیم. بگ رنگی میپوشمش😂یدونه شومیزی ابی هم دارم با بگ یخی و کف ... آره از هرکی میپرسم استایل های همینه ولی من مانتو شومیزی میپوشم زشت میشم نمدونم چرا به تنم زار میزنه لاغرم هستم یکم 😂 🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen
yektaa99 عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 1772 قطعی ؟ منم بالا ده هزار بشم پشت میمونم هرچند فک نکنم با تراز ۸۳۰۰ دیگه بالا ده هزار بشم 😑 نمره هامو بگم میتونی تراز نهاییم رو حدودی بگی؟
دخترشهریوری۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 8462 تراز کل چند میشه؟ شاید ۸۳۰۰حالا ممکنه یکم بالا پایین بشه 🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen
دخترشهریوری۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 8462 نمره هامو بگم میتونی تراز نهاییم رو حدودی بگی؟ اره بده 🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen
دخترپرتلاش84 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 18815 آره از هرکی میپرسم استایل های همینه ولی من مانتو شومیزی میپوشم زشت میشم نمدونم چرا به تنم زار میزنه ... لابد اندامت مستطیلی هست. مال من گلابی شکله. طبق شکل اندامت بپوش . من شلوار دمپا بهم میاد چون گلابی ام. یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
ایموگ عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 9712 آره از هرکی میپرسم استایل های همینه ولی من مانتو شومیزی میپوشم زشت میشم نمدونم چرا به تنم زار میزنه ... منم لاغرم باید مدل هایی انتخاب کنی ک حالت گشاد و لش گونه باشن و جذب تنت نباشن ک لاغر نشونت بدهو زیر مانتو هم حتما سوتین کاپ دار بپوش ک تپل تر نشونت بده کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
دخترشهریوری۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 8462 لابد اندامت مستطیلی هست. مال من گلابی شکله. طبق شکل اندامت بپوش . من شلوار دمپا بهم میاد چون گلابی ا ... نمیدونم تا به حال به نوع اندامم دقت نکردم 😅❤️ 🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen
_minimal_ عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 5880 شومیزی میپوشیدم ،ترم پیش حراست گیر میداد ،قبل از اینکه گیر بدن چند تا بلند رندوم پیدا کردم 🥴ولی یه سری جلو بسته داشتم قبلا گرفتم تا بالای زانو گیر ندادن ... You're all the things I've got to remember
دخترپرتلاش84 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 18815 شاید ۸۳۰۰حالا ممکنه یکم بالا پایین بشه اهاا کمه. خیلیییی کمه. البته من فیزیک و شیمی بیشتر زدم تیر و ریاضی ۵ درصد کمتر از شما. زیست ۳۷ یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
دخترشهریوری۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 8462 منم لاغرم باید مدل هایی انتخاب کنی ک حالت گشاد و لش گونه باشن و جذب تنت نباشن ک لاغر نشونت بدهو زیر ... دیکه در این حدم لاغری نیستم سایزم ۸۰ هست کلی اصلا به تنم نمیشینه🤦♀️🤦♀️ 🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen
yektaa99 عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 1772 اره بده من امسال فقط ۴ تا درس رو ترمیم کردمنمرات پارسالدینی ۲۰عربی ۲۰ فارسی ۱۹هویت ۱۶/۷۵سلامت ۱۸ریاضی ۱۹/۷۵شیمی ۱۸/۲۵نمرات امسالزبان ۱۹فیزیک ۱۹زیست ۱۷/۲۵شیمی ۱۷/۲۵ (که قاعدتا نمره پارسال رو برام در نظر میگیرن. چون ترمیم اولی بودم)