2777
2789
تراز کلت چند میشه؟ درصدام شبیه شماست و تراز کنکورم و نمره ها

دادم به سیب ترش گفت جفتش میشه ۸۳۰۰ 

میخوای نمرات و درصدات و منطقه ات رو بگو بزنم تو ربات به نظر منطقی میاد 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دادم به سیب ترش گفت جفتش میشه ۸۳۰۰ میخوای نمرات و درصدات و منطقه ات رو بگو بزنم تو ربات به نظر منطقی ...

نمره هات اره معدل پارسال من دقیقا مال شما شد و ۸۳۰۰و خورده ای داد. 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

قطعی ؟ منم بالا ده هزار بشم پشت میمونم هرچند فک نکنم با تراز ۸۳۰۰ دیگه بالا ده هزار بشم 😑

تراز کل چند میشه؟

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

مانتوی. مشکی شومیزی دارمبا انواع شلوار نیم. بگ رنگی میپوشمش😂یدونه شومیزی ابی هم دارم با بگ یخی و کف ...

آره از هرکی میپرسم استایل های همینه ولی من مانتو شومیزی میپوشم زشت میشم نمدونم چرا به تنم زار میزنه لاغرم هستم یکم 😂

آره از هرکی میپرسم استایل های همینه ولی من مانتو شومیزی میپوشم زشت میشم نمدونم چرا به تنم زار میزنه ...

لابد اندامت مستطیلی هست. مال من گلابی شکله. طبق شکل اندامت بپوش . من شلوار دمپا بهم میاد چون گلابی ام.  

آره از هرکی میپرسم استایل های همینه ولی من مانتو شومیزی میپوشم زشت میشم نمدونم چرا به تنم زار میزنه ...

منم لاغرم 

باید مدل هایی انتخاب کنی ک حالت گشاد و لش گونه باشن و جذب تنت نباشن ک لاغر نشونت بده

و زیر مانتو هم حتما سوتین کاپ دار بپوش ک تپل تر نشونت بده

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
لابد اندامت مستطیلی هست. مال من گلابی شکله. طبق شکل اندامت بپوش . من شلوار دمپا بهم میاد چون گلابی ا ...

نمیدونم تا به حال به نوع اندامم دقت نکردم 😅❤️

شومیزی میپوشیدم ،ترم پیش حراست گیر میداد ،قبل از اینکه گیر بدن چند تا بلند رندوم پیدا کردم 🥴

ولی یه سری جلو بسته داشتم قبلا گرفتم تا بالای زانو گیر ندادن ...

You're all the things I've got to remember

شاید ۸۳۰۰حالا ممکنه یکم بالا پایین بشه

اهاا کمه.  خیلیییی کمه. البته من فیزیک و شیمی بیشتر زدم تیر و ریاضی  ۵ درصد کمتر از شما. زیست ۳۷

منم لاغرم باید مدل هایی انتخاب کنی ک حالت گشاد و لش گونه باشن و جذب تنت نباشن ک لاغر نشونت بدهو زیر ...

دیکه در این حدم لاغری نیستم سایزم ۸۰ هست کلی اصلا به تنم نمیشینه🤦‍♀️🤦‍♀️

اره بده

من امسال فقط ۴ تا درس رو ترمیم کردم

نمرات پارسال

دینی ۲۰

عربی ۲۰ 

فارسی ۱۹

هویت ۱۶/۷۵

سلامت ۱۸

ریاضی ۱۹/۷۵

شیمی ۱۸/۲۵

نمرات امسال

زبان ۱۹

فیزیک ۱۹

زیست ۱۷/۲۵

شیمی ۱۷/۲۵ (که قاعدتا نمره پارسال رو برام در نظر میگیرن. چون ترمیم اولی بودم)