2777
2789
دیکه در این حدم لاغری نیستم سایزم ۸۰ هست کلی اصلا به تنم نمیشینه🤦‍♀️🤦‍♀️

خب من فکر کردم خیلی لاغری چون خودم خیلی لاغرم🫠😂

شاید فکر میکنی و واقعا این طور نیست

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی بپوش که شان دانشجو و شان دانشگاه رو حفظ کنه چون هرجایی قانون خاص خودشو داره 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 
اهاا کمه. خیلیییی کمه. البته من فیزیک و شیمی بیشتر زدم تیر و ریاضی ۵ درصد کمتر از شما. زیست ۳۷

میخوای درصداتو بدی بگم ترازت چقدر میشه ؟ 

متاسفانه سنجش اصلا آدمیزادی تراز نمیده

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

میخوای درصداتو بدی بگم ترازت چقدر میشه ؟ متاسفانه سنجش اصلا آدمیزادی تراز نمیده

میشه خصوصی بدم

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

منم میترسم گیر بدن

فعلا زیاد مانتو نگیر ،در حد چند تا داشته باش ،برو ببین جو چه جوریاست بعد بخر جدید ،برای ما سال اول حراست فرق داشت ،سال دوم عوض کردن از اواسط حسابی گیر میدادن 🥴

هوا هم سرد میشه مانتو زیاد به درد نمیخوره بارونی و پالتو بهترن از اواسط پاییز تا اسفند 

You're all the things I've got to remember

فعلا زیاد مانتو نگیر ،در حد چند تا داشته باش ،برو ببین جو چه جوریاست بعد بخر جدید ،برای ما سال اول ح ...

زیر پالتو چی میپوشی

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

فعلا زیاد مانتو نگیر ،در حد چند تا داشته باش ،برو ببین جو چه جوریاست بعد بخر جدید ،برای ما سال اول ح ...

بادی ندارم. شومیز دارم و مانتو 

زیر پالتو چی میپوشی

بستگی به هوا داره 

بیشتر بافت میپوشم متناسب با هوا ...هم بافت نازک دارم هم کراپ کبریتی آستین بلند دارم ،هم بافتی که خز داره داخلش و گرمه  و ... 

You're all the things I've got to remember