2777
2789

خاک تو سر من من سر موضعی که یک سال دعوا داشتم رفیقام گفتن برو خونه بابات شوهرتو ادم کن من اومدن خونه بابام قهر کردم 

بعد که دید من رفتم شوهرم همون شب پیام داد گفت فکر کردی رفتی اونجا برام مهمه که رفتی همونطور که تو برات من  مهم نبودم و رفتی خونه بابات

گفت فکر کردی رفتی اونجا میام نازتو میکشم با مسخره وار ( خواهش میکنم التماس میکنم برگرد( کور خوندی  

من پیاماشو سین نکردم بالایگوشیمو اوردم پایین دیدم 

نزدیک ۲ هفتس خونه بابامم یه زنگ یه پیام هم نداد الان با یه پیج فیک پسر که شوهرمو فالو داشتم دیدم رفته کیش با حسین که رفیق صمیمیشه و شدید مرد خراب و هوس بازیه شوهرم گرم مزاجه و مطمعنا رفته اونجا حتما به من خیانت جنسی کرده 

اهل خیانت عاطفی یا زن دوم و پارتنر نیست فقط جنسی 

الان دارم دق میکنم تو اتاق خودمو حبس کردم بعد با گوشی خودم دیدم دیم منم میتونم ببینم منو هاید نکرد 

بدون من رفته مسافرت 

الان چیکار کنم 

خل شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش وقتی این حرف ها رو شنیدی ازدواج نمیکردی

خودش افتخار هم میکرد بعد ازدواج بهم گفت و با دوستاش با افتخار میگفت شب خواب میگرفتم شب تا صبح پیشم بود 

خیلی نجسه 

حالم ازش بهم میخوره 

خودش افتخار هم میکرد بعد ازدواج بهم گفت و با دوستاش با افتخار میگفت شب خواب میگرفتم شب تا صبح پیشم ب ...

حیف تو نبود دختر ب این خوبی اخه 

خودت رو ب چی این مرد دلخوش کردی 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

حیف تو نبود دختر ب این خوبی اخه خودت رو ب چی این مرد دلخوش کردی

اتفاقا همون موقع گفتم حیف من گفت دست رو قران میزارم ۹۰ درصد مردا یکبار رفت پیش اون زنای خراب 

گفت حتی همونیکه فکر میکنی محاله اینجوری باشه