2777
2789

من مبل ها رو شهر دیگه سفارش دادم 

تا خونه  بابام اینا هزینه ارسالش زیاد بود واسه همین ادرس خونه مادر شوهرم و دادم 

مادر شوهرمم چند باری به گوشم میزد میگفت من میتونم بزارمشون پذیرایی خونه خودم تا موقع عروسیتون خودم دلم نمیاد چون ذاتم خوبه 

از اونور برادر شوهرمم بسیار ادم بیخیالیه چه اب بخوره چه بره روشون لم بده بنظرتون چیکار کنم 

به شوهرم گفتم پتو بنداز روشون  

خیلی ذهنم مشغوله من اونا رو با خون دل خریدم که مادر شوهرم اینجوری حرصم بده! 

میترسم بشینن روشون خراب بشن

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

اینم بگم هزینه ارسالشون بالای ده تومن میشد نداشتم بدم 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

شما راهکار بدین طوری که به شوهرم بر نخوره بهش بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نهههههه

با مهربونی بگو اخه جهازمه چ دلیلی داره بذاره تو پذیرایی ازشون استفاده کنه اخه

بگو منم میدونم شما امانت دارین ذاتتون خوبه برای همین اوردم گذاشتم اینجا

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

دیگه کاریه که کردی

عجب بیشعوریه ینی چی که میتونم بذارم پذیراییه خودم ولی ذاتم خوبه

ذاتش اگه خوب بود شعورش میرسید

اتاق جداگونه اگه دارن،برو همه رو جا بده اونجا و روشون تمامو پارچه بکش و گره کوره کن نذار وا کنن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نه نزاری بشینن از نویی میفته

دقیقا منم رو مبلام حساسم 

یعنی خونه بابام که مجرد بودم کل فامیل میدونستن من رو مبلای مامانم حساسم الان که دیگه مبلای خودمه حالم داغونه 

آخه کی جهاز یکی دیگه رو استفاده میکنه ؟

مادر شوهر من

بگو که دلت می‌خواد مبل‌ها با بسته‌بندی اولیه بمونن تا زمان جابجایی به خونه‌ی خودتون 

می‌تونی پیشنهاد بدی که اون‌ها رو ببرن به یه اتاق کم‌رفت‌وآمد توی خونه مادرشوهر، یا حتی یه پارچه‌ی زخیم، نه فقط پتو، روشون بندازن

دیگه کاریه که کردیعجب بیشعوریه ینی چی که میتونم بذارم پذیراییه خودم ولی ذاتم خوبهذاتش اگه خوب بود شع ...

من خونشون نیستم 

تا خونه بابام فاصله اس