2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم میگن مهریت رو ببخش دوباره عقد کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3579 بازدید | 136 پست
اره ولی اینا میگن که ۱۰۰ یا ۱۵۰ تومن میدیدم پول خیلی کمیه در برابر مهریم درسته تا زمانی که ازدواج نک ...

دقیقا

زندگیتو که خراب کردن لااقل آیندت رو هم خراب نکنن

پولو بگیر و ازادش کن بره گمشه

بسپارش به خدا که حقتو بگیره.چون تو هم قراره ازدواج کنی بااین قضیه نمیشه کاری کرد.

خدایا شکرت

می‌خوان بدون مهریه عقدت کنن، باکرگی‌تو بگیرن، بعد طلاقت بدن، همه‌جا بگن این ایراد داشت، پسر ما طلاقش داد (نه اینکه ایراد از پسر خودشون بود و شما خودتون غیابی طلاق گرفتین).

خیلی زرنگ باش! این خانواده رو تموم‌شده بدون؛ اگر خواستی ازدواج کنی، به یه نفر دیگه فکر کن.

من فرزندی ندارم، اما تمامی کودکان دنیا فرزندان منند. من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری طلاق گرفتی منم شوهرم سه ساله رفته میترسم برم اقدام کنم چون یه بچه پنج ساله دارم ،بخاطر حضانت و ...

من غیابی طلاق گرفتم از طریق نفقه چون بیشتر ازشش ماه بهم نفقه نداده بود وترکم کرده بود

می‌خوان بدون مهریه عقدت کنن، باکرگی‌تو بگیرن، بعد طلاقت بدن، همه‌جا بگن این ایراد داشت، پسر ما طلاقش ...

اره درسته اینا خیلی حقه بازن نه فعلا قصد ازدواج ندارم ترسیده شدم از ازدواج

دخترم ترو خدا بیدار شو از این خواب خرگوشی شوهرم من که با کلی اهنو تولوپ اومد جلو نمیدونم فاز جومونگ ...

ناراحت شدم برات عزیزم😔😔 درست میگی حق باتوی نه دیگه اعتماد ندارم بهش منم