2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم میگن مهریت رو ببخش دوباره عقد کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3579 بازدید | 136 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا یعنی بدون مهریه هم ازدواج کنی میتونه طلاق نده؟ اره مادرش دشمن منه پسره هم بچه ننه ودهن بین همش ...

وای وای ،دختر تورو خدا خودت بدبخت نکن .دیگه جدا شدی عقد هم بودی .به خدا جای شوهر گیر میاد جای خودت نه .بری با این آدم طلاق نمی‌ده بعدش یه عمر بدبختی مهریه هم که نداری اهرم فشار باشه 

پس ۵۰تا بهت تعلق میگیره.از قبل آشنا بودین یا سنتی بود؟دردش چی بود

۲۰۰ بود مهریم نصف شده الان صدتاست دوست شدیم باهم عاشقش شدم موقعی عقد کردیم یه ماه بعد عقد اخلاقش تغییر کرد کلا ۶ ماه عقد بودیم تو این ۶ ماه همش گریه میکردم باحرباش ناراحتم میکرد بعدم شهر دیگه کارمیکرد دور بود ازم همش دلم تنگ میشد اونم اونجا سرش گرم بود وسرد شده بود

اونوقت که این بلا سرت بیارن تا آخر عمر اون آدم سابق نمیشی.

اره دقیقا وگرنه اگه دوباره قصد زندگی داشت نمیگفت بی مهریه میخوان دوباره عذابم بدن اینا همه نقشه اون مادر افریتش هست