من توعقد بودم شوهرسابقم ۳ سال ترکم کرده بود دادگاهم نمیاد بعد من چندماه پیش غیابی جدا شدم ولی مهریم سرجاشه نبخشیدم بعد یکی از فامیلاشون زنگ زده میگه رضایت بده ازاد بشه از زندان ومهریت رو ببخش تا دوباره عقد کنید میگن سرش به سنگ خورده دیگه ولت نمیکنه نمیره پدرشم تضمینش میکنه ولی ازمهریه میترسه میگه نباشه الانم یک هفته ی بخاطرمهریه زندان اونا میگن هیچ پولی نمیدن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا یعنی بدون مهریه هم ازدواج کنی میتونه طلاق نده؟ اره مادرش دشمن منه پسره هم بچه ننه ودهن بین همش ...
وای وای ،دختر تورو خدا خودت بدبخت نکن .دیگه جدا شدی عقد هم بودی .به خدا جای شوهر گیر میاد جای خودت نه .بری با این آدم طلاق نمیده بعدش یه عمر بدبختی مهریه هم که نداری اهرم فشار باشه
پس ۵۰تا بهت تعلق میگیره.از قبل آشنا بودین یا سنتی بود؟دردش چی بود
۲۰۰ بود مهریم نصف شده الان صدتاست دوست شدیم باهم عاشقش شدم موقعی عقد کردیم یه ماه بعد عقد اخلاقش تغییر کرد کلا ۶ ماه عقد بودیم تو این ۶ ماه همش گریه میکردم باحرباش ناراحتم میکرد بعدم شهر دیگه کارمیکرد دور بود ازم همش دلم تنگ میشد اونم اونجا سرش گرم بود وسرد شده بود