2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم میگن مهریت رو ببخش دوباره عقد کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3579 بازدید | 136 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی نداره دیگه گل خانوم خودت میگی هنوز عروسی هم نکرده بودین مادر شوهره باهات مخالف بوده و خوشش ن ...

نه مادرش که بد بود همش ازم ایراد میگرفت وپشت سرم به شوهرم حرف میزد اخرسرم گفت باید طلاق بگیری وگرنه سرت هوو میارم خودشم که بچه ننه و دهن بود کارم میکرد پولاشو میداد به مادرش 

بگو اونی که باید شرط بزارم منم نه شما.اپنی که ول کرد سه سال عمرمو حروم کرد شما بودین نه من.شما ازدواج مجدد هم بکنی مهریه سر جاشه.حتی ارث بهش برسه اول برای شما کنار میزاره قانون 

خیلییی ساده فرضت کردن دیگ آخه یه بچه هم اینجوری گول نمیخوره اینا دردشون مهریه است و تمام

اره دقیقا فقط میخوان مهریه ندن من که طلاقمو گرفتم مهریم هم سرجاشه مجبورن که بدن تقصیر خودشه دادگاه نیامد من مجبور شدم غیابی طلاق بگیرم

بگو اونی که باید شرط بزارم منم نه شما.اپنی که ول کرد سه سال عمرمو حروم کرد شما بودین نه من.شما ازدوا ...

اخه بدون مهریه هم اعتماد ندارم بهش چون یبار ولم کرده خیلی دوستش داشتم ولی مادرش جدامون کرد همش بهش یاد میداد طلاقش بده

اخه بدون مهریه هم اعتماد ندارم بهش چون یبار ولم کرده خیلی دوستش داشتم ولی مادرش جدامون کرد همش بهش ی ...

بایدم اعتماد نکنی عزیزم.اون با مهریه این بلا سرت آورد وای بدون مهریه .اصلا زیر باز این زندگی دیگه نرو

پس همون بره مهریه جور کنهاگر هم تونستی مقداری پول ۴۰۰_۵۰۰ تا یا هرچقد پول ازش بگیر مهریه رو ببخش.چون ...

اره ولی اینا میگن که ۱۰۰ یا ۱۵۰ تومن میدیدم پول خیلی کمیه در برابر مهریم درسته تا زمانی که ازدواج نکردم پروندم بسته بشه بهتره 

حتما نقشه دارن. به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان گول نخور.و قبول نکن. 

آدم چیزی رو که تموم کرده دوباره شروع نمیکنه. لطفاً ساده نشو و دوباره خودتو تو چاه عمیق تری ننداز

همینه میخوان انتقام بگیرن نه مهر بدن نه طلاق روتم هوو بیارن

واقعا یعنی بدون مهریه هم ازدواج کنی میتونه طلاق نده؟ اره مادرش دشمن منه پسره هم بچه ننه ودهن بین همش طرف مادرش