2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم میگن مهریت رو ببخش دوباره عقد کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3579 بازدید | 136 پست
اره نه بابا من که قبول نکردم بنظرت چه نقشه ای دارن برام؟

بله صد در صد. 

الان مشکلشون مهریه هست. شما که ببخشی دیگه چیزی اذیتشون نمیکنه و دردسری ندارن اونوقت حتی اگه عقدت هم بکنه بازم می‌تونه بدون هیچ چیزی ولت کنه دیگه از مهریه هم نمی‌ترسه.تازه حالا که یه داشتی اوضاع این شد وای به روزی که هیچی نباشه. اصلا از کجا معلوم مهریه رو بخشیدی عقدت کنه اصلا. 

ببخشید من اصلا خوش بین نیستم به این ماجرا. بعدشم بگو من اصلا قصد عقد مجدد باهاش ندارم چه با مهریه چه بی مهریه وگرنه طلاق نمیگرفتم. بعدشم تا حالا کجا بود که شما غیابی جدا شدی. پس اذیتت کرده دیگه به درد نمیخوره. 

مهریه رو هم بگیر حتی اگه سالی یه دونه باشه وظیفشه پرداخت کنه

۲۰۰ بود مهریم نصف شده الان صدتاست دوست شدیم باهم عاشقش شدم موقعی عقد کردیم یه ماه بعد عقد اخلاقش تغی ...

چقدر بد .بزار اینقدر تو زندان بپوسه از تو گذشت با دیگری این کار رو نکنه .درس بزرگی بهش بده.منم جدا شدم منم زندان انداختم ۱۸سال پیش ولی بعد جای مهریه بچمو برداشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر ابلهانه‌ پیشنهاد دادنبگید اگه میخواستم زندگی کنم طلاق نمیگرفتمکی گفته من میخوام باهاش زندگی کنم ...

مقصر اصلی طلاق خودشون بودن مادرش همش میگفت طلاقش بده بعدم پسره دهن بین به حرف مادرش بود مادرش همش پشت یرم حرف میزد سردش میکرد نسبت به من من اصلا طلاق نمیخواستم دوستش داشتم اون دادگاه نیامد منم مجبور شدم غیابی طااق بگیرم ولی مهریم سرجاشه 

خواهری اگه کاری دوس داری  بدون  فکرانجام بده واگه میخوای  حرف چند نفربا تجربه یا دانشش دارن گوش کنی این اقا با وجود مهریه ولت کرد غیابی جدا شدی مهریه ات مونده  تا زمانی که فراری بود فامیلاش نیومدن زری بزنن الان گیر افتاده زندان میگن مهریه ببخش دوباره عقد کنی پدرش تضمینش چه تضمینی که پولی نداره بده زندان پسرش دربیاره اینا همش یک بازی گول نخور همش نقشه وکلک تو برو باکسی عقد کن که مرد باشه وبا وجود سختی وخوشی فرار نکنه این اقا یک بزدل بیش نیست

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

چقدر بد .بزار اینقدر تو زندان بپوسه از تو گذشت با دیگری این کار رو نکنه .درس بزرگی بهش بده.منم جدا ش ...

درسته منم قبل ازین که بره زندان گفتم بهش باید ادب بشی تا دیگه باهیچ دختری اینکارونکنی بخدا سه سال روح وروانم تو عذاب بود خیلی سخته عقد باشی بعد یهو شوهرت بره واسه همیشه من همیشه منتظرش بودم ولی اون خوش وخرم داشته زندگیش رو میکرده 

بله صد در صد. الان مشکلشون مهریه هست. شما که ببخشی دیگه چیزی اذیتشون نمیکنه و دردسری ندارن اونوقت حت ...

اره والا تواین سه سال خطشو خاموش کرده بود که ابلاغیه هارو نبینه اصلا دادگاهم نمیومد من بدبخت سه سال پله ها دادگاه رو بالا پایین رفتم از مجبوری دیگه درخواست طلاق دادم تا احرین لحظه هنوز امید داشتم که واسه طلاق بیاد ولی اون براش اهمیتی نداشت منم غیابی جداشدم الانم مهریه برام مونده باید حقم رو بگیرم

اره نه بابا من که قبول نکردم بنظرت چه نقشه ای دارن برام؟

نقشه شون اینه مهریه ببخشی از زندان بیاد بیرون یک درصد عقد مجدد بکنه ومهریه بخشیدی قابل پس گرفتن نیست اینبار با ۱۱۴گل رز   عقدت میکنه قبول نکردی میگن  عقد نکن مگه زوری چون تو این مدت الان اون یکی خانم پیچونده  پدرش تضمین میکنه ۱۱۴شاخه میشه از پارک یا جایی کند ولی ۱۱۴سکه میانگین ده میلیارد

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

اره والا تواین سه سال خطشو خاموش کرده بود که ابلاغیه هارو نبینه اصلا دادگاهم نمیومد من بدبخت سه سال ...

خب این آدم اگه میخواست تورو داشته باشه یکبار میومد سراغت .الان چی میگه عقد مجدد. اصلا معنی ندارد و مشکوکه.

اسی خواهرانه بهت میگم لطفا گوش کن به حرفم. اینکه میخوای مهریه ببخشی یا نه تصمیمش با خودته ولی خواهش میکنم دیگه گول نخوریا باز باهاش اوکی بشی

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

فعلا که اونا میگن ماهیچ پولی نداریم بدیم بزار بچمان تو زندان باشه خودشم گفته ترجیح میدم زندان باشم ت ...

چطوری طلاق گرفتی 

منم شوهرم سه ساله رفته میترسم برم اقدام کنم چون یه بچه پنج ساله دارم ،بخاطر حضانت و ...میترسم اذیتم کنه 

بخدا حتی نمیدونم مهریه م چقدره 

سند ازدواج رو از جلوم یواشکی برداشته اصلا گم وگورش کرده

...
درسته نه قبول نکردم خیلی اذیت شدم تواین چند سال

تو اوج جوانی باهزار امید ارزو عقد اون شدی شایدبکارتت از دست دادی براش وموقعیت ازدواج بهتر از دست دادی چند سال سرکوفت شنیدی وپله های دادگاه بالا پایین کردی چطور میخوای اعتماد کنی اگه اون مهریه وگیر افتادنش نبود هزارسال دیگه بهت پیشنهاد نمیدادن میگن ببخش بعد بخشش بامهر یه خیلی ناچیز پیشنهاد میدن یا اصلا نمیدن تا همین قبلی ببخشی اون باباش هیچ تضمینی نیست به روباه مکار گفتن شاهدت کیه گفت دمم

نه مادرش که بد بود همش ازم ایراد میگرفت وپشت سرم به شوهرم حرف میزد اخرسرم گفت باید طلاق بگیری وگرنه ...

دخترم ترو خدا بیدار شو از این خواب خرگوشی 

شوهرم من که با کلی اهنو تولوپ اومد جلو نمیدونم فاز جومونگ و مردانگی داشت معلوم شد گوهی بیش نیست 

مثل این سگ های وحشی هستند تو مستند حیات وحش نشون میدن وقتی یه لاشه گوشت دار پیدا میکنن آب از لب و لوچش میرخت اونجوری بود واسم 

بعدها سالیان بعد فهمیدم که من یه حیوون ضعیف زخمی بی دفاع بودم براش که بوی خون زخمم باعث شده بود دنبالم کشیده بشن لاشخورها رد خونمو دنبال کرده بودند 

همه اوناهم فیلم بود تا شکارش بشم 

مثلاً یه روز تو دوران عقد مون زنگ زده بود خونمون مامانمم بهش گفته من خونه نیستم رفته مغازه چسب زخم بخره برای پاش 

اونم با کلی ناراحتی و نگرانی و استرس برگشته بوده گفته که بمیرمم چی شده خیلی زخم شده بخیه اینا که نمی‌خواد اگه میخواد خودمو برسونم ،،،برگشتم خونه دیدم مامانم داره می‌خنده گفتم چی شده گفت مرد گنده کم مونده بود بزنه زیر گریه 

ولی همه اونا بازی و نقشه بود تا احساس پشیمانی نکنم از کلاه گشادی که تا خرخره سرم رفته ،،، بعدم بهش اعتماد کنم که آدم خوبیه همچنین خانواده اش

ولی در اصل و ذات یه آدم بچه ننه ، بدهن ، خاله زنک ، عصبیه ، سمیه 

ازما گفتن بود صلاح مملکت خویش خسروان دانند