2777
2789
عنوان

بهش گفته بود این آدم شوهر نمیشه واست

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 18 پست
کجا گفتن کسی که استخاره میکنه باید بی گناه باشه؟ بی گناه فقط معصومین هستند. ضمنا من تبلیغ نکردم فقط ...

حالا چرا دعوا داری . خب زندگیتو بر همین اساس پیش ببر دیگه . ریپ هم نزن 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
آره حتما وقتی دو به شک بودم و با تعقل و مشورت به جایی نرسیدم،استخاره میگیرم هرچند اونو دختر آشنامون ...

ولش کن اینا یه عده هستن به زور میخوان به خورد مردم بدن واعتقادات مردم رو هدف بگیرن. 

درجهانی که درآن نیست کسی یارکسی★یارب ای کاش نیفتدبه کسی کارکسی....هر کودکی با این پیام به دنیا می آید که ، خداوند هنوز از بشر نا امید نشده است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چرا دعوا داری . خب زندگیتو بر همین اساس پیش ببر دیگه . ریپ هم نزن

من دعوا نکردم جوابتونو دقیق و منطقی دادم شما در مقابل فهمیدن مقاومت میکنید. 

درجهانی که درآن نیست کسی یارکسی★یارب ای کاش نیفتدبه کسی کارکسی....هر کودکی با این پیام به دنیا می آید که ، خداوند هنوز از بشر نا امید نشده است.