2777
2789

دختر یکی از آشناهامون با یه پسر تو رابطه بود بعد خانواده هام در جریان بودن ...پسره ام چندبار با خانواده دختره حرف زده بود ...یه جاهایی اختلاف داشتن با هم 

خلاصه دختره برا ادامه رابطه شون استخاره گرفت و حاج آقاعه نیتش رو پرسیده بود و در جواب استخاره بهش گفته بود این آدم شوهر نمیشه واست 

سوالم اینه منظورش این بود که این رابطه به ازدواج  ختم نمیشه ...یا اینکه منظورش این بود در آینده شوهر خوب و مناسبی برات نمیشه یعنی اگه ازدواجم کنین این شخص بدردت نمیخوره 

به نظرتون منظورش کدوم یکی بوده ؟

هر چند ک اونا رابطه شون تموم شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور نکن . دروغه

چرا باورنکنه؟ 

یعنی آیات قرآن دروغ میگن؟ 

درجهانی که درآن نیست کسی یارکسی★یارب ای کاش نیفتدبه کسی کارکسی....هر کودکی با این پیام به دنیا می آید که ، خداوند هنوز از بشر نا امید نشده است.

امر خیر استخاره نداره عزیزم

درامرخیر هم اگرتو دوراهی بمونی ونتونی تصمیم درست بگیری استخاره میگیری تا بدونی چکار کنی. 

خودتون رو با حرف های عوامانه گول نزنید. 

درجهانی که درآن نیست کسی یارکسی★یارب ای کاش نیفتدبه کسی کارکسی....هر کودکی با این پیام به دنیا می آید که ، خداوند هنوز از بشر نا امید نشده است.

در امر خیر حاجت هیج استخاره نیستولی همین که دختره دو به شک بوده یعنی این پسره براش شوهر نمیشه

درامرخیر هم اگرتو دوراهی بمونی ونتونی تصمیم درست بگیری استخاره میگیری تا بدونی چکار کنی. 

خودتون رو با حرف های عوامانه گول نزنید. 

چرا باورنکنه؟ یعنی آیات قرآن دروغ میگن؟

تووزندگیتو با دست این استخاره ها درست کن . تبلیغ نمیخواد کنید . استخاره ساعت و روز و یک انسان بیگناه میخواد ک بگیره . البته اگه شاهد نشی ک مرده بیگناه هست !!!

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
استخاره با قرآن گرفته میشه یه جورایی جواب خداست البته به شخصی هم ک میگیره خیلی بستگی داره

خب خوبه . پس هر چی گفته عمل کن . دوباره خواستی کاری کنی برو ببین چی میگه طبق گفته هاش انجام بده

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
تووزندگیتو با دست این استخاره ها درست کن . تبلیغ نمیخواد کنید . استخاره ساعت و روز و یک انسان بیگناه ...

کجا گفتن کسی که استخاره میکنه باید بی گناه باشه؟ 

بی گناه فقط معصومین هستند. ضمنا من تبلیغ نکردم فقط روشنتون کردم. 

خب خوبه . پس هر چی گفته عمل کن . دوباره خواستی کاری کنی برو ببین چی میگه طبق گفته هاش انجام بده

آره حتما وقتی دو به شک بودم و با تعقل و مشورت به جایی نرسیدم،استخاره میگیرم 

هرچند اونو دختر آشنامون گرفت ولی خودم اعتقاد دارم