2777
2789
عنوان

کسایی ک خارج از ایران زندگی میکنین لطفا یه لخظه میایین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 124 پست
نه بابا ندین دستش خدایی نکرده میره قمار میکنه😐بچه هفده ساله چهارصد ملیون میخواد چیکار تو کانادا&nbs ...

داداشم خودشم میگ میرم کار میکنم ک قدر زندگیو بدونم ولی بابام اینا نمیزارن. بابام وضعش خوبه اما من شوهرم پیمانکاره خورد خورد پول میدن نمیتونم پس انداز کنم ی جا ک جمع کنم بیام.شوهرمم میگ من اینجا کارم مشخصه اونجا با دوتا بچهتو دستمون چیکار کنم

در این دنیا ک مردانش عصا از کور می دزدند منه خوش باور نادان محبت آرزو کردم....
آره. کاراشو تقریبا کردن. با ی مرکز مشاوره هم صحبت کردن شرایطشو واسه فرستادنش ب کانادا تایید کردن فقط ...

مامان منم راضی نبود الان میگه شکر یکیمون در رفت 

مامانارو ولشون کن 😂😂😂بعدا راضی میشه

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشم خودشم میگ میرم کار میکنم ک قدر زندگیو بدونم ولی بابام اینا نمیزارن. بابام وضعش خوبه اما من شو ...

به بابات بگو بزار کار کنه شمام هواشو داشته باش این کامنت منو نشونش بده بگو به هیچوجه نده 

بعدم شمام سهمی داریا خوب نصف این مقدارو کمک شما کنه حداقل😐چرا فقط به داداشت میده خب 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
داداشم خودشم میگ میرم کار میکنم ک قدر زندگیو بدونم ولی بابام اینا نمیزارن. بابام وضعش خوبه اما من شو ...

عزیزم بزار بانک سود بگیر بزار زیاد بشه انشالله که اوکی میشه میرید 

ترکیه بد نیست عزیزم ولی داداشت میاد ترکیه واسه تحصیل بعد اتمام تحصیل میگن بسه دیگه برگرد ایران ...

ترکیه بهاطر نزدیکیش دلمون خواس اما این حرفاتونو فردا بهش میگم حداقل بی دغدغه زندگی کنه

ويزا گرفته يا نه؟ شرايط داشتن فرق ميكنه . اين پروسه طولانى داره.

ز

نمیدونم ولا در جریان دقیق کارا اداریش نیستم اما گفتن وکیل میگ کاراش دارن حل میشن فقط یه مدرک زبان فک کنم ازش خواستن ک دنبالشه

مامان منم راضی نبود الان میگه شکر یکیمون در رفت  مامانارو ولشون کن 😂😂😂بعدا راضی میشه

آره واقعا

ترکیه بهاطر نزدیکیش دلمون خواس اما این حرفاتونو فردا بهش میگم حداقل بی دغدغه زندگی کنه

عزیزم با هواپیما بخواین بیاین ترکیه یه ساعته 

المان از ترکیه سه ساعته از ایران فک کنم چهار ساعت 

فرقی نداره که 

بعد خواستین مثلا بزین المان بیاین از ترکیه برین بجای دو ملسون پول بلیط چهارصد تومن میدین 

به بابات بگو بزار کار کنه شمام هواشو داشته باش این کامنت منو نشونش بده بگو به هیچوجه نده  بعدم ...

اگ بخواستیم بگیریم الان باید چندسال از ایران رفته باشیم

برادرت چی میخواد بخونه عزیزم 

مثلا بگم من هفته پیش مریض شدم رفتم دکتر 

دکتره یه مرد خارجی بود بگو کجا؟؟؟؟

فلسطین😐من توقع یه سری لباس پاره داشتم از فلسطینیا چقدرم شیک بود ترکی و انگلیسیشم فول بود از اونجا پاشده بود اومده بود اینجا تحصیل کرده بود بعدم کارو شروع کرده بود 

فک کن چقدر باحال خیلی خوشم اومد 

اونام کشورشون داغونه واسه پیشرفت میرن کشورای دیگه چرا ایرانیا نتونن پس

برادرت چی میخواد بخونه عزیزم  مثلا بگم من هفته پیش مریض شدم رفتم دکتر  دکتره یه مرد ...

میگ فقط میرم ک پزشکی بخونم

اگ بخواستیم بگیریم الان باید چندسال از ایران رفته باشیم

چی بگم حداقل یه مقدار بگیر تو حسابت بزار پشتوانست واستون حق شمام هست 

بازم نمیدونم من خودمم هیچی نگرفتم از بابام درکت میکنم غرور خیلی چیز عجیبیه 

میگ فقط میرم ک پزشکی بخونم

بگو فکر نکن بدون معطلی برو کانادا 

عزیزم کجاش سرابه اگه خارج سرابه ایران جهنمه من تازه تو داغون ترینش هستم ترکیم هرچیه از ایران خیلی به ...

شما دركل راضى هستين از زندگى در تركيه؟؟ 

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
شما دركل راضى هستين از زندگى در تركيه؟؟ 

بله گلم وضعیت خیلی از ایران بهتره