2777
2789
عنوان

کسایی ک خارج از ایران زندگی میکنین لطفا یه لخظه میایین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 124 پست
چی بگم حداقل یه مقدار بگیر تو حسابت بزار پشتوانست واستون حق شمام هست   بازم نمیدونم ...

حالا چطور شوهر ترکیه ای پیدا کردی.😀

در این دنیا ک مردانش عصا از کور می دزدند منه خوش باور نادان محبت آرزو کردم....
حالا چطور شوهر ترکیه ای پیدا کردی.😀

یه سفر رفتم همونجا اشنا شدیم ازدواج کردم یه مدت بعد😂😂 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله گلم وضعیت خیلی از ایران بهتره 

خداروشكر كه راضى هستى عزيزم،، ما قصد داريم كه بيايم تركيه برا زندگى ميخواستم ببينم كدوم شهر تركيه هستين وشاغلين اونجا؟

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏

[QUOTE=55383825]یه سفر رفتم همونجا اشنا شدیم ازدواج کردم یه مدت بعد😂😂 [/QUO

عجب شانسی اوردی خوشا ب سعادتت😂

چند سال ازدواج کردی؟شوهرت چه کاره اس؟

خداروشكر كه راضى هستى عزيزم،، ما قصد داريم كه بيايم تركيه برا زندگى ميخواستم ببينم كدوم شهر تركيه هس ...

ممنونم عزیزم 

گلم من فعلا شرق ترکیم قراره که برم از اینجا خیلی دنج و ساکته ارومه کسی کا. به کار کسی نداره توریستی هم نیست بنظر من چهار تا شهر رو نرو 

اولی انتالیا چون گرماش ادمو هلاک میکنه و توش پر توریسته ببخشید مشکل داره که واسه تن فروشی میان اصلا میبینی اعصابت بهم میریزه

دومی الانیاست عین انتالیاس

سومی انکارا گرونیه و یجوریه انکار شهر مرده هاست دلت میگیره خوشم نمیاد من 

استانبولم که پر ایرانیه انگار رفتی تهران کلی ترافیکه و گرونیشم وحشتناکه 

بقیه شهرا خوبن مثلا  (Konya) خوبه

بودروم شنیدم خوبه 

ازمیر گرمه یکم ولی خوبه 

توکات شعر نسبتا کوچیکیه ولی دوس دارمش 

Uniye همون قونیه میشه با انکارا دو‌ سه ساعت فاصلشه فکر‌میکنم شهر خوبیه لب ابه دنجه محل لنج کشتیاست 

مرز گرجستان بد نیست از اونجا هی میتونین برین‌گرجستان گرونیم نیستش

Krikale 😐روم نشد فارسی اینو بالایو بنویسم 

از انکارا یه ساعت فاصلست شهر دانشحوهاست تو مایه های قزوین خودمونه اونم خوبه گرونی نیست به اونصورت

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

از همه عزیزانی ک منو راهنمایی کردن و وقت گرانبهاشونو بهم دادن از صمیم قلب تشکر و بهترینهای دنیا رو براتون آرزو میکنم.شب و روز و ایـــــــــامتون همیشه سبز وبهاری😘😘

خداروشكر كه راضى هستى عزيزم،، ما قصد داريم كه بيايم تركيه برا زندگى ميخواستم ببينم كدوم شهر تركيه هس ...

بعد عزیزم از شهرای شرقی ارزروم خیلی بد هواست تو مایه های منجیله من دوبار رفتم دوبارشم مریض شدیم 

Iğdır 

یا ادیر  شهر شرقیه مذهبیه دوسش ندارم زیاد چیز خاصی نداره کوچیکه ارزنجان خوبه باز بهتر از ایناس 

وان کلی مرکز خرید داره شهر توریستیه قیمتاشم عالیه دریاچه خوبم داره تو شهرای شرقی بهترینه

ممنونم عزیزم  گلم من فعلا شرق ترکیم قراره که برم از اینجا خیلی دنج و ساکته ارومه کسی کا. به کا ...

ممنون گلم كه وقت ميزارى ❤️اتفاقا ما انتخابمون انتالياست😁 برادرشوهرم  از نروژ اومده اونجا و ميخاد بمونه اصرار داره كه مابريم پيش خودش،، شوهرم فقط واسه كار مردده ميگه كسب وكارش چطور ميشه اونجا،، اينجا شغلش ازاده 

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
با اینک همزبون نبودین خوب دلشو بردی😂

باهم انگلیسی حرف زدیم زبون همو بلد نبودیم واقعا قسمت که میگن راسته😂

ممنون گلم كه وقت ميزارى ❤️اتفاقا ما انتخابمون انتالياست😁 برادرشوهرم  از نروژ اومده اونجا و ميخ ...

خواهش میکنم عزیز دلم کاری نکردم ❤️والا گلم نمیدونم ولی  اونجا پر از زنای روسیه که خودفروشی میکنن تو مایه های تایلنده من رفتم خوشم نیمد همش کل شهر پر از دیسکوعه و مردم عیاشی میکنن 

از همه عزیزانی ک منو راهنمایی کردن و وقت گرانبهاشونو بهم دادن از صمیم قلب تشکر و بهترینهای دنیا رو ب ...

قوربونت برم عزیزم انشالله هرچیزی که میخواین و صلاحتونه براتون رقم بخوره 😍😍براتون بهترین هارو ارزو میکنم

خواهش میکنم عزیز دلم کاری نکردم ❤️والا گلم نمیدونم ولی  اونجا پر از زنای روسیه که خودفروشی میکن ...

بازم ممنونم از لطفت ،،احتمالا يه چند ماه بيايم اگه ديديم خوشمون نيومد ميريم آلمان 

ممنون گلم كه وقت ميزارى ❤️اتفاقا ما انتخابمون انتالياست😁 برادرشوهرم  از نروژ اومده اونجا و ميخ ...

عزیزم چون شغلش ازاده اینجا ریسک از دست دادن کار دولتی رو ندارین میتونین برین ببینین چطوره راضی نبود برگردین

بازم ممنونم از لطفت ،،احتمالا يه چند ماه بيايم اگه ديديم خوشمون نيومد ميريم آلمان 

المان خیلی بهتره عزیزم انشالله هرچی خیره همون بشه گلم