2777
2789
عنوان

کسایی ک خارج از ایران زندگی میکنین لطفا یه لخظه میایین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 124 پست
   بهترین کار ممکنه میکنه ما  اینجا درس خوندیم لنگ کاریم  بخدا.   من هر کی ...

خودمم مهندسی گرفتم چند سال دنبال کار خوبم گیر نیومدمدرکمو گذاشتم در کوزه حالا بچه داری میکنم

در این دنیا ک مردانش عصا از کور می دزدند منه خوش باور نادان محبت آرزو کردم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه وقتی بچه ۹ ساله ی من می‌تونه لابد اونم می‌تونه دیگه. بعدم بستگی به شرایطت داره.اگه یکی هست که ...

تنها رفته؟؟؟؟

آلمان 

بخدا چند وقته خونمون غوغا شده ازبس بحث داریم واسه رفتن یا نرفتنش.مامانم میگ یکی یه دونه اس دلتنگش میشم میگم دلتنگ بشی بهتره تا جلو پیشرفت و خوشبختیشو بگیری

بخدا چند وقته خونمون غوغا شده ازبس بحث داریم واسه رفتن یا نرفتنش.مامانم میگ یکی یه دونه اس دلتنگش می ...

ماهم همین بحثارو داشتیم.البته جلوی برادرم مخالفتی درکار نبود دلشون نمیومد مخالفت کنن ولی وقتی نبود گریه و زاری راه مینداختن که نمیتونیم.ما گفتیم به نفعشه بره الانم سخته مخصوصا برای پدرمادرم ولی حداقل دلشون خوشه که اونجا راحته

بخدا چند وقته خونمون غوغا شده ازبس بحث داریم واسه رفتن یا نرفتنش.مامانم میگ یکی یه دونه اس دلتنگش می ...

والا من تک فرزندم برای ادامه تحصیل امدم بعدشم کار و ازدواج ...الان خانوادم خوشحال اند از تصمیمی که گرفتم...ایران بودم نهایتا با مدرک لیسانسم یه شرکت معمولی میتونستم کار کنم...برای آقایی به سن برادرتان بهتره خودش تصمیم بگیره خانواده تابع احساس اند فقط 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
آلمان 

واسه انتخاب کشور هم هنوز ب نتیجه نرسیدیم ی بار میگ کانادا ی بار میگ ترکیه ی بارمیگ.....

واقعا نمیدونیم چکار کنیم😓

واسه انتخاب کشور هم هنوز ب نتیجه نرسیدیم ی بار میگ کانادا ی بار میگ ترکیه ی بارمیگ..... واقعا نمیدو ...

جز کانادا و آلمان برای تحصیل باقی گزینه ها را فراموش کنید 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
ماهم همین بحثارو داشتیم.البته جلوی برادرم مخالفتی درکار نبود دلشون نمیومد مخالفت کنن ولی وقتی نبود گ ...

بلاتکلیفی خیلی سخته

چجوری یکی یه دونه س وقتی شما خواهرشی؟ احتمالا منظورت تک پسره. ببخشید رک میگم.  از حرفم دلگیر نشو.  اگه خانواده پسر دوستی هستین و برادرت ببخشید " بچه ننه" بار اومده,  دوستانه بهت میگم نره بهتره.  چون اونجا کسی لی به لالای کسی نمیذاره. باید جربزه داشته باشه و بتونه گلیمشو از آب بکشه بیرون.  اگه اینجوریه ماجرا از نظر روحی برادرت صدمه جبران ناپذیری میخوره که هزار جور موفقیت هم نمیتونه جبرانش کنه.  ولی اگه خوب و محکم بار اومده نگرانش نباش.  خوب میره بهتر برمیگرده. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
تنها رفته؟؟؟؟

نه برادرم هم اونجاست ولی همینکه الان بدون من اونجاست خودش خیلیه،بچه های ۹ ساله ی الان تنها تا سر کوچه هم نمیرن.

ولی داستانی که هست اینه که اونجا هم هرکسی موفق نمیشه چه بسا کارکردن تو کشور های غربی سخت تر هم باشه چون اونجا ازت کار مفید می‌خوان نه مثل اینجا که آمار گرفتن از هر ۸ ساعت کار ایرانی ها فقط ۲۲ دقیقه اش مفیده !

ولی کسایی که اینجا هستن خیال میکنن اونجا ملت صبح تا شب درحال عشق و حال و تفریح و عیش و نوشن و کار و زندگی ندارن.

جز کانادا و آلمان برای تحصیل باقی گزینه ها را فراموش کنید 

ب نظرتون واسه منی ک دو تا بچه دارمم میشه بیاییم؟حداقل کار و خونه و زندگی آروم .....رو میشه اونجا بسازیم؟