2777
2789

سلام دوستان

طبق اخرین سونو ک هفته قبل بود گفتن ساک و یولک ساک مشاهده شده ،اما من دقیقا از شب ۲۷ مهر تا دیشب لکه بینی داشتم سه چهار بارم در حد کم خونریزی داشتم البته تو این مابین چند بار لکه بینیم قطع شده ولی خب یا کار میکردم یا استرس داشتم دوباره شروع میشد

دقیقا شنبه هفته بعد سونوی تشکیل قلب دارم بنظرتون قلب تشکیل میشه؟ 

البته من اولش کاملا مشکوک ب خارج از رحمی بودم ک خداروشکر ساک مشاهده شد

عزیزم نمیخوام بترسی انشالله این اتفاقا نیفته برات 

ولی من دقیقا 6 ماه پیش ساک بارداری رو دیدن جاش هم نرمال بود ولی لکه بینی داشتم و خون ریزی بعد یه هفته دفع شد اینو گفتم که دل نبندی زیاد چون خودم دل بستم و داغون شدم اگه خدا بخواد میمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیخوام بترسی انشالله این اتفاقا نیفته برات ولی من دقیقا 6 ماه پیش ساک بارداری رو دیدن جاش هم ...

متاسفانه چند سال پیشم بابت تشکیل نشدن قلب جنین سقط داشتم الانم فقط میگم خدایا هرچی خودت صلاح میدونی 

ته دلم سعی کردم وابسته نباشم ب این قضیه ولی ناخواسته خب ی روزنه امیدی هم دارم

هرچند دکتر بهم زیاد امیدواری نداد

ممنونم ازت عزیزم

متاسفانه چند سال پیشم بابت تشکیل نشدن قلب جنین سقط داشتم الانم فقط میگم خدایا هرچی خودت صلاح میدونی ...

عزیزم ولی اینکه تایم لکه بینی تون از 27 مهر تا الان بوده و سقط نشده جای امیدواریه انشالله هماتوم باشه بری قلب تشکیل بشه.

منم لکه بینی داشتم نمیدونستم حاملم برو دکتر بهت شیاف پروژسترون میده نگران نباش ایشالله قلبش تشکیل شد ...

بله شیاف و مولتی ویتامین منیزیم و ویتامین دی داده

منم سعی میکنم بیشتر دراز بکشم تا ببینیم چی پیش میاد

ممنون از دلگرمیت عزیزم

عزیزم ولی اینکه تایم لکه بینی تون از 27 مهر تا الان بوده و سقط نشده جای امیدواریه انشالله هماتوم باش ...

هماتوم رو نمیدونم

ن دکترم چیزی گفته ن تو سونو دیده شده

منم هفته شش لکه بینی شدم خودشم زیاد ولی با چند بار استفاده از شیاف دیگه لک ندیدم تا اینکه یه هفته بعد سنو قلب رفتم و تشکیل شده بود.لکه بینی شما خیلی طولانی شده انشاالله که خیره .ولی خواهر شوهر منم اینطور بود تا زمان زایمان لک و خون میدید ولی به سلامت زایمان کرد.