2777
2789
عنوان

صدای یه زن پیش شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2407 بازدید | 120 پست
عزیزم عادی نیست ولی عادی انگاری میشه عین اینکه طلاق اصلا عادی نبود ولی الان شده متاسفانه قبح یه چیزی ...

عزیزم دیگه هر چی جلوتر می‌ریم خیلی چیزا عادی میشه 😅😅همکار هستن با همدیگه و بیشترین زمان روز با هم هستن 

بالاخره این وسط یه موضوعی پیش میاد برای خنده 

قرار نیست از صبح تا عصر همه اخم کنن بشینن 

البته من از رابطه های خارج عرف دوست شدن عشق و عاشقی شوخی فیزیکی  بین همکارا بشدت متنفر و مخالفم 

ولی حالا خنده و شوخی عادی ایرادی نداره

منم نمیگم شوهرم دروغ میگه ولی خوب منم هر و کر زنیکه رو شنیدم ناراحت شدم که ببین چقد به زنیکه رو می د ...

اسی برو مشاور خودتو درمان کن

مگرنه زندگیتو خراب میکنی

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم یه خانومی داره با یکی دیگه میگه میخنده، خب شوهر شما چیکار کنه؟ این حساسیت شما داره به خودت ...

اره شاید.ولی به شدت ناراحتم دست خودم نیس چون خودم اصلا پیش اقای غریبه هرو کر راه نمی اندازم خیلی مراعات میکنم انتظار دارم شوهرم هم به همچین زنایی رونده ولی شنیدم صدای زنیکه رو شوکه شدم گفتم الان می یام ببینم اون خراب شده چه خبره محل کاره یا محل هرو کر؟

عزیزم من از وجود شوهرم بین خانوما ناراحت نبودم چون اگه جای مشکوکی بود بهم زنگ نمی زد از این ناراحت ب ...

هرکسی مسئول رفتار خودشه نمیتونن که به خانمه بگن ادا نیا

و گرم نگیر

شاید همسر شما رو نده .بقیه آقایان اون جمع چی؟

تازه کیفم میکنن 

توی جلسه اونم پیش مدیرعامل قهقهه چیز خوبی ب ذهنم نمیرسه

دقیقا منم میگم مگه محیط کاری نیس بیان کاراشونو انجام بدن حتی خوش و بش کنن نه اینکه به اسم کار بیان لاس بزنن بگو بخند راه بیاندازن هر چیزی حدی داره نه افراط نه تفریط

عزیزم من از وجود شوهرم بین خانوما ناراحت نبودم چون اگه جای مشکوکی بود بهم زنگ نمی زد از این ناراحت ب ...

من یه چیزای دیدم اگربرات تعریف کنم شاخ درمیاری ازرفتاربعضی خانمایااقایون  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اره شاید.ولی به شدت ناراحتم دست خودم نیس چون خودم اصلا پیش اقای غریبه هرو کر راه نمی اندازم خیلی مرا ...

بهترین کار این بوده ک باید تو اون زمان سکوت میکردی بعد ک تماست تموم شد مینشستی بهش فک میکردی و بعدا ک شوهرت اومد خونه و خستگیش در رفت در رابطه با این موضوع حرف میزدی باهاش ک مثلا فلانی من در رابطه با فلان موضوعم ذهنم درگیره و ناراحتم 

ن اینکه همون موقع گارد بگیری 

وقتی گارد میگیری و اون حرفارو تحویلش میدی اونم بدتر میکنه

فکر کن و سیاست داشته باش عزیزم

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.

شاید دختره مث منه. منم کنترل خندم رو ندارم. لزوما دوست نیستن که باهم

عزیزم شما شاید منظوری نداری ولی حتما مراعات کردن با غریبه ها چیز لازم وضروریه چون به نظرم مراعات نکردن تو بعضی جاهل مثل جلسات رسمی واقایون غریبه تو کشور ما وفرهنگ ما جلف نمایی هستش

دقیقا منم میگم مگه محیط کاری نیس بیان کاراشونو انجام بدن حتی خوش و بش کنن نه اینکه به اسم کار بیان ل ...

بنظرم اصلا ن جلسه ای درکاره ن مدیرعاملی چون کسی ک تو جلسه باشه حتی میگن باید گوشیارو سایلنت باشه چجوری وسط جلسه شوهرت ب تو میزنگه ؟ قضیه بوداره جایی بوده شوهرت باور کن یا اصلا جلسه و مدیری درکارنبود شاید با دوستی خانومی جایی هستن

عزیزم شما شاید منظوری نداری ولی حتما مراعات کردن با غریبه ها چیز لازم وضروریه چون به نظرم مراعات نکر ...

قبول دارم ولی میگم اینم در نظر بگیر. من هر چی موقعیت جدی تر باشه کنترلم کمتر میشه بخاطر استرس

بهترین کار این بوده ک باید تو اون زمان سکوت میکردی بعد ک تماست تموم شد مینشستی بهش فک میکردی و بعدا ...

اتفاقا به نظرم در مورد هر چیزی باید به موقع واکنش نشون داد من اون لحظه هرو کر زنی رو شنیدم ودیر اومدنای شوهرم وجلسه های شوهرم به ذهنم اومد وبهش گفتم همش تلفنمو جواب نمی دادی که جلسه دارم هرو کر راه می اندازین ؟؟

بنظرم اصلا ن جلسه ای درکاره ن مدیرعاملی چون کسی ک تو جلسه باشه حتی میگن باید گوشیارو سایلنت باشه چجو ...

اره وسط جلسه طرف می یاد به زنش زنگ می زنه که رسیدی خونه یا نه؟گاها من زنگ می زنم جواب نمیده میگه جلسه بودم

اتفاقا به نظرم در مورد هر چیزی باید به موقع واکنش نشون داد من اون لحظه هرو کر زنی رو شنیدم ودیر اومد ...

نمیشه ی روز بری سرکار شوهرت  بدون اینکه بهش بگی یا ی روز تعقیبش کنی