2777
2789
عنوان

صدای یه زن پیش شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2336 بازدید | 120 پست

شما خودتون کارمند هستید

اگه اره شرکتتون بزرگه یا کوچیک

یه جکی آقای مستربین ایرانی تعریف میکنه

میگه یه روز خانمم از من پرسید شما مردا وقتی با هم تنهایی چه حرفایی می‌زنید

شوهر میگه حرف خاصی نمی‌زنیم همون حرفایی که شماها می‌زنید ماهم میزنیم

خانمه میگه وای وای 

چقدر شما مردا بی تربیت هستین

این یک جک بود ولی کلی بحث روانشناسی توش هست.... دوست داشتید بگید تا بیشتر براتون حلاجی کنم

اصلا با شوهر اسیم بخنده😂بابا خنده است دیگه پیش میاد

اره سرکار پیش میاد دیگه.

مگه رو پیشونی شوهر  بنویسه ,با من نخندین ،زنم ناراحت میشه

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینید من نمیگم تنها بوده با همکاراش بوده ولی اینکه اینقد راحتن قهقهه میکنن از این ناراحتم اکثرا دیر ...

عزیزم جلسه ۵+۱ برگزار نمیکردن که رسمی باشه

یه جلسه ساده است 

ممکنه بگن بخندن یه موضوعی پیش بیاد

بیچاره شوهر شما این وسط چیکارست

بعدشم خنده چیه مگه؟ بیخیال تروخدا

خوب این الان تقصیر شوهرته ؟؟؟طفلی😅ببین زنه کرم داره شوهرت چیکار کنه بیچاره؟!

عزیزم زنه بخود و بی جهت نمی خنده که اونقد بهش رو می دن اونم قهقه می زنه مرد زندار باید به زنه غریبه رو نده

حساسیتتون بیخوده اگه بخواد کاری بکنه اصلا جایی که زن هست زنگ نمیزنه این همه زن بی حیای بیمار توی خیابون همه جاشون ربختن بیرون شوهرتون اگه بخواد خیانت کنه باید هر روز با یکی از اونا باشه، این حرفا چی چیه خودتونو از چشمش نندازید، خیانت که الکی نیست طی یک فرایند که رابطه زوج مشکل دار میشه ممکنه پیش بیاد اونم ممکنه. اگه هزار نفر تایپک خیانت زدن هزاران نفر هم هستن دارن زندگی میکنن باهم و خیانت نکردن ...  یک سوتفاهم رو تبدیل به یک جنگ جهانی توی زندگیتون نکنید

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
عزیزم زنه بخود و بی جهت نمی خنده که اونقد بهش رو می دن اونم قهقه می زنه مرد زندار باید به زنه غریبه ...

زن غریبه بیشعور هم هست که هم زن داره هم سر کار میره ولی با مردا عین داداشم داداشم میکنه و میخنده از اینا اگه شما تا حالا ندیدید من دیدیم، بهشون میگن زنا خنگ کم سطح

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
عزیزم شما بودین ناراحت نمی شدین چه معنی داره یه زنه غریبه تو جلسه رسمی قهقهه بزنه

وسط جلسه رسمی که شوهرت دست به تلفن نمیشه به تو زنگ بزنه 

یا جلسه شروع نشده هنوز یا تمام شده پس مکالمه و بگو بخند آزاد هست 

عزیزم زنه بخود و بی جهت نمی خنده که اونقد بهش رو می دن اونم قهقه می زنه مرد زندار باید به زنه غریبه ...

ای خواهر جامعه اونقدر خراب شده که....اینایی که شما میگی فقط یه زن و مرد مومن رعایت میکنن کسی که اعتقادش ضعیف باشه این چیزا براش مهم نیست متاسفانه...

تو اون جلسه چند نفر مرد و زن هستن ؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

اصلا با شوهر اسیم بخنده😂بابا خنده است دیگه پیش میاد

همین چیزاست که حرمت هارو از بین میره همین خانم چون این تفکر رو داره الان سبب یک سوتفاهم بیخود برای یک زن دیگه شده  قدیم کی  زن و مرد روشون میشد باهم هر کر  کنند. تقصیر شوهر این خانم نیست تقصیر زنای کم سطحه که خانمانه بلد نیستن برخورد کنن

خب مگه با شوهر تو میخندید؟؟؟عجباااا...

نه من زیاد بهش مطمعن بودم ولی قهقهه زنیکه اومد گفتم اینا چقد به زن غریبه رو می دن و بگو بخند راه می اندازن تموم اعتمادمو انگار از دست دادم