2777
2789
عنوان

نوسانات خلقی بارداری😪😪😪

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 50 پست
چند ماهت هست مگه؟؟انشالله نینی به سلامت دنیا بیاد❤️خواهر منم همینه مثلا ۲میخوابه ۸یا ۹بیداره دیگه بق ...

من ۲۱ هفته هستم

الهی بگردم به خدا درکش میکنم خیلی حواستون بهش باشه🥹😪

❤️❤️❤️God is omnipotent ❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ماهت هست مگه؟؟انشالله نینی به سلامت دنیا بیاد❤️خواهر منم همینه مثلا ۲میخوابه ۸یا ۹بیداره دیگه بق ...

انشاءالله ممنونم عزیزم همچنین خواهرت❤️❤️

من تازه این دوره رو عبور کردم واقعا واقعا سخت گذشت.دمنوش که نه باید تحت نظر پزشک باشی و چیزی بخوری ب ...

الهی بگردم 

نه بهتر هیچ داروی شیمیایی نخور 

بهترین کارو کردی

من ۲۱ هفته هستمالهی بگردم به خدا درکش میکنم خیلی حواستون بهش باشه🥹😪

الهیی تقریبااا با همم هستین 🥹🥹❤️

والا ما چیزی نمیگیم بهش فقط سکوت میکنیم میگیم از هورمون هاس …

https://abzarek.ir/service-p/msg/2159785     به هرکسی خوبی نمودم مرا به خوبی نمود

بهتر که چک نمیکنی خیلی بده بزای روحیه حساس ما

یه کلیپ شوهرم نشونم داد طنز بود ها ولی یکی از دردای جامعه رو نشون میداد حالا من مگه گریم بند میومد

شوهرم اینجوری بود که بابا گ.و.ه خوردم 😅💔

الهی بگردم نه بهتر هیچ داروی شیمیایی نخور بهترین کارو کردی

انشالله بسلامتی بارت رو زمین بزاری مادرشوهرم میگفت  قدیما میگفتن مادر دختر بداخلاقه من دختر باردار بودم و اینجور بهم ریخته بودم سر پسرم اصلا اینطور نمیشود سرخوش بودم 

الهیی تقریبااا با همم هستین 🥹🥹❤️والا ما چیزی نمیگیم بهش فقط سکوت میکنیم میگیم از هورمون هاس …

ای خدا 😍😍😍

سلامت باشی هم خودت هم نینی جون

گند بزنن به این هورمون که دوران مجردی هم فقط ۷ روز حالمون خوبه بقیه اش پی ام اس و پریود و بعد پریود و ... اوووو😅🤦‍♀️💔

انشالله بسلامتی بارت رو زمین بزاری مادرشوهرم میگفت قدیما میگفتن مادر دختر بداخلاقه من دختر باردار ب ...

مممنونم عزیزم

آخه مسئله اینه که دوقلو پسر و دختر دارم😅💔🤦‍♀️

نمیدونم مقصر اصلی کدوماشونه

ای خدا 😍😍😍سلامت باشی هم خودت هم نینی جونگند بزنن به این هورمون که دوران مجردی هم فقط ۷ روز حالمون ...

فدات عزیزممم مرسیی❤️❤️🥹

بیخیال این روز ها هم میگذره ته اش قشنگه که دستای کوچولوش و تو دستات میگیری ایشالله❤️

همه این حال بدیا و اذیت شدنا بهش می ارزه 😁😁

https://abzarek.ir/service-p/msg/2159785     به هرکسی خوبی نمودم مرا به خوبی نمود