2777
2789
عنوان

نوسانات خلقی بارداری😪😪😪

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 50 پست
اینهمه سال استرس و فشار عصبی و حملات پانیک و ناراحتی چند روزه فهمیدم شده ام اسبرام دعا کن لطفا

ای خدا 💔😭

حتما عزیزم 

محتاجم به دعا

❤️❤️❤️God is omnipotent ❤️❤️❤️

یه بار رفتم تو پارک قدم بزنم یه گربه دیدم که پاش له شده بود انقد گریه کردم وسط پارک 😅

وااای😁 چقد احساساتت اشفته شده 

میگی خوابت بهم ریخته از سر شب لامپارو خاموش کن تادیکی ب ترشح هورمون خواب. کمک میکنه 

دوران سختیه درکت میکنم ولی چاره نیس

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم فیلم های طنز یا عاشقانه نگاه کن با آدم های شاد معاشرت کن برو پارک یا طبیعت

شاید باورت نشه میشینم آرزوهای چپکی نگاه میکنم همین که عمو پورنگ بازی میکنه

فقط اون

بعد هفته ای یک بار میاد قسمت جدیدش

تا اون موقع ثانیه شماری میکنم🤣🤣

وااای😁 چقد احساساتت اشفته شده میگی خوابت بهم ریخته از سر شب لامپارو خاموش کن تادیکی ب ترشح هورمون خ ...

خیلی نافرم بهم ریخته

😂😂😂💔💔💔

ممنونم عزیزم از کمکت و درکت❤️❤️

فدات عزیزممم مرسیی❤️❤️🥹بیخیال این روز ها هم میگذره ته اش قشنگه که دستای کوچولوش و تو دستات میگیری ا ...

انشاءالله همه این لذت رو تجربه کنن

و سلامت باشن

ممنونم عزیز دلم برام دعا کن❤️❤️🥹🥹🙏🙏

علائم بارداریتون چی بود؟

از تهوع شدید بگیر تا هوس یخ و صبح به صبح شیر و نون خامه ای

درد های شدید لگن و زیر دلم که خیلی زیاد بودش

حالا بهتر شدم ولی تهوع صبحگاهی دارم هنوز یکمی که باید حتما یه چیزی بخورم که بیشتر نشه

انشاءالله همه این لذت رو تجربه کننو سلامت باشنممنونم عزیز دلم برام دعا کن❤️❤️🥹🥹🙏🙏

❤️❤️❤️🫂

https://abzarek.ir/service-p/msg/2159785     به هرکسی خوبی نمودم مرا به خوبی نمود