2777
2789
عنوان

لعنت به زندگی کارمندی

| مشاهده متن کامل بحث + 2000 بازدید | 98 پست
من 4 صبح بیدار میشم تا اماده بشم برم مترو . ساعت 5 باید سوار بشم که 6 برسم . اخ خواب دم صبح لامصب .

ان شاءالله تندرست باشید.

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

شما شرایطشو داشتین همه مثل شما نیستن بعد دعواتونو برای ما اوردین؟

دعوتنامه برات فرستادم بیای اینجا؟

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارمند کجا هستن که هفته ای یک روز میرن سرکار؟

بخدا اینا ی مشت ادم دیونه انن. نمیدونم اینا را از کجا در میارن. احتمالا شوهرش از اون کارمنداییه که میره انگشت میزنه و اداره نمیره

خوبه یکی فهمید من چی میگم. میخام استارتش را بزنم. وقتی ادم میتونه راحت سالی چندبرابر اینو در بیاره چ ...

بخدا استخدام رو تو گوش ما مقدس و با ارزش کردن وگرنه چه ارزشی داره

شانت رعایت نمیشه

خلاقیت و استعدادهات کور میشه

رشد اقتصادی نداری

دل مرده میشی

بی انگیزه میشی

واقعا فقط دعا می کنم زودتر خلاص شم

حییییییف خلاقیت هام

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

اسی چه همه حمله کردن بهت 

اره راست میگی کاش حداقل حقوق خوب بود وسط ماه منتظر آخر ماهیم 

الان که کارمندی خوب شده تابستون ساعت کم شده زمستون هم ساعت کم بود قبلا عین تراکتور باید سرکار بودیم

برخی ارزوی زندگی کارمندی را دارند

ان شاءالله قسمت همه بشه. منم چندین سال بیکاری و بدبختی کشیدم ولی الان میگم کاش نیومده بودم 

اسی چه همه حمله کردن بهت اره راست میگی کاش حداقل حقوق خوب بود وسط ماه منتظر آخر ماهیم الان که کارمند ...

علتش اینه زورشون میاد یکی کارمنده. من بدبخت اومدم اینجا دردل. هر کی هر عقده داره اومده اینجا خالی کنه. ولی مهم نیست چون کاربرای اینجا از قشرهای مختلف هستن و نظراتشون به درد خودشون میخوره

علتش اینه زورشون میاد یکی کارمنده. من بدبخت اومدم اینجا دردل. هر کی هر عقده داره اومده اینجا خالی کن ...

برو به کارات برس

نی نی سایت جای خوبی برای حرف زدن نیست

همسر منم کارمنده سال دیگه بازنشسته میشه

ولی پشیمونه تمام عمر و اعصاب شو گذاشت برای کارمندی و شندرغاز حقوق

اسی چه همه حمله کردن بهت اره راست میگی کاش حداقل حقوق خوب بود وسط ماه منتظر آخر ماهیم الان که کارمند ...

عزیزم شغل ما اینجور نیست. فرض کنید یک حجم کار مشخص را باید انجام بدید و گزارشات جمع اوری بشه ساعت کم و زیاد فقط برنامه ما را بهم میریزه مثلا ارباب رجوع اکثر میزارن ساعت های پایانی کار میاند که معمولا برق هم نیست بخدا خود ما هم کلافه شدیم. من صبح تا الان نامه هام را زدم و یک ارباب رجوع نیومده در صورتیکه دو ساعت تایم کاری سپری شده یهو با هم هجوم میارن و مشکل اینجای کاره