شش و نیم صبح بیای تو اداره. ارباب رجوع تو خونه خوابن ما میایم اب و جارو کنیم تا بیاین. تابستون ها زندگی امثال من جهنم میشه واقعا مغز ادم خوابه. کجای دنیا اینجوره که تایم خواب را بگن بیاید سرکار جهت صرفه جویی. جالبه اثری هم نداره!
تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عوضش 11 تعطیللی عزیزم ما ک خصوصی هستیم تا 3 باید بمونیم چی
این ساعت ها را از کجا در میاری شما؟ شما خصوصی کار می کنید یکسال چهل درصد به حقوقتون اضافه میشه و بابت یک دقیقه اضافه موندن اضافه کار بالای صد هزارتومن میگیرید. بعدشم من تاپیک مقایسه شغل و ساعت کار نزدم فقط گفتم خسته شدم از برنامه ریزی ساعت های تابستون
تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....
ان شاءالله دری باز بشه و فرجی بشه کسب و کار خودمو راه می ندازم استخدام دولتی هم میندازم سطل آشغال
اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴) هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️ خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘 خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍 احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄 مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘
اگه ازدواج کنی که اوضاع بدتر یه نفر اینجوری متاهل بشی اوضاع ت بدتر میشه .به نظرم اگه دوست داری از کا ...
ازدواج حداقل یکی خرید بیرون را انجام میده هر چند قبول دارم دنیای متاهل شدن هم قطعا مسئولیت داره و سخت تر میشه. بله من تغذیه ام مشکل داره و ویتامین هامم پایینه.
بهتره تاپیک را ببندم یک مشت کاربر حمله کردن😄