2777
2789
عنوان

لعنت به زندگی کارمندی

| مشاهده متن کامل بحث + 1993 بازدید | 98 پست
اسی دکترا داری نمیتونی استاد بشی یا شغل پر درآمد تر اخه تحصیلات بالاس

عزیزم هیات علمی الان سخت میگیرن ولی خب بیرون خصوصی خیلی پیشنهاد کار دارم با دو برابر حقوق اما ترس اینکه امنیت شغلی یک وقت نداره منو تو این سیستم نگه داشته. حالا احتمالا کنار شغلم ی کاری کنم

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار تموم شد خیلی رک بگو بفرمایید خدانگهدار

فکر می کنید نمی گم متاسفانه بعضی مردا خیلی مریضن

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

تازه هرکدومشونم انگار رییس کلن کلی باناز وادا کار میکنن

با مامانم یه سال رفتیم بانک ملت رییسه اهل هرسین بود یارانمون بر به مشکل خورده بود مثل سگ اومد تو رومون وحشی انگار ارث پدرشو دزدیده بودیم خوبه پولشو میگیرن فحششم میدن بعد گله هم میکنن

سللم عزیزم خوبی شما تو یه تاپیک گفتین ایمپلنت انجام دادین کدوم شهر هستین

سلام. اصفهان