2777
2789
عنوان

شوهرم سی تومن اسنپ برام نگرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 60 پست
خودت فهمیدی چی نوشتی؟؟؟ چرا ی دور نمیخونید ک درست بنویسید باید صدبار بخونیم حدس بزنیم چی نوشته شده

تاپیک به روز شده راست میگی خودمم خوندم متوجه نشدم  ببخشید گلم نوشته هامو بعد این میخونم اصلا به نوشته هام نگاه نمیکنم 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت فهمیدی چی نوشتی؟؟؟ چرا ی دور نمیخونید ک درست بنویسید باید صدبار بخونیم حدس بزنیم چی نوشته شده

بیاین تاپیک جدیدم لطفا

شما اول بجای اینک استاد. ادب شید یکم قبلش راجب این خانوم بدون چندین ساااله که با دوتا کاربری داره از ...

دروغ نمیگه به نظرتون؟  مگه عهد قاجاره.. هیچ با عقل جور در نمیاد

اینجا ی محیط بازه.. هر نظری دارم رو میگم نه اونی که دوست داری بشنوی پس عصبی نشو.. من که نمی شناسمت.. با هاتم مشکل ندارم.. 

اتفاقا یکی دیروز بهم یه پیام بد داد الان میخوام برم.جوابش بدم تو تاپیک جدیدمه بیا ببین گوشیم یهو خام ...

کدومه تاریخش چ روزیه

واقعا من نمیدونم میان اینجا عقده های ذاتی 

وروانیشون رو سردیگران خالی کنن مشکل روحی درگیری بادیگران دارن چقدر بی شخصیتن میان بدترین حرفا وحتی دیدم حرفای رکیک میزنن اونم خانوما ب خانوما

انقدر تاسف میخورم به این تربیت بی ادبانه ذاتیشون

نه بابا دردام اصلا خوب نشده همونجوریم

دوست گلم تاحالا رفتی روماتولوژی

ببین وقتی درد داری باید تحت درمان قرار بگیری حتمااااا

باید دارو استفاده کنی جلوی پیشرفت بیماری گرفته بشه

دروغ نمیگه به نظرتون؟ مگه عهد قاجاره.. هیچ با عقل جور در نمیاد

با منی گلم ؟ نه حونم من بارها عکسم گذاشتم اینجا حتی صدا خودم شوهرم وقتی خیانت کرد بهم فهید شیش صبح گذاشتم اینجا حالم بد بود تا شب دادم نی نی یار حذفشون کرد من بارها گفتم از نی نی یارم بپرسید این کاربریم تو انتخابات ترکید با تایپیک سیاسی که زدم گفتم برین رای بدین پزشکیان ..بعد اون کاربری زدم اونم زدم از اول گفتم همون کاریرم دیگه استفاده نمیکنم یه مدت داخلش میشدم شماره که باهاش عضو شدنم عوض کنم مشکل داشت که عوض کردم دیگه واردش نشدم بشمم همه اونجا میدونن من همین کاربرسم تو تاپیکام گفتم قبل اینم راپونزل بود که پربازدید شد تاپیکام عکس خودمم گذاشتم همه دیگه با اون کاربری من میشناسن .این کاربریمم خیلیا میشناسن اما خیلیا با اون من میشناسن ، دیگه  تاپیکا شخصیم زیاد بود لغو کاربری زدم که تاپیک شخصی نزنم که شکر خدا شوهرم خیانت کرد بهم دی هر روز شیش بار تاپیک شخصی میزدم حالم بد بود 

دوست گلم تاحالا رفتی روماتولوژیببین وقتی درد داری باید تحت درمان قرار بگیری حتماااااباید دارو استفاد ...

جدایی ترو خدا بیاین به شوهرم اینا گفتم باز دودل شد و...

1404/06/04 13:46:42 105 

با منی گلم ؟ نه حونم من بارها عکسم گذاشتم اینجا حتی صدا خودم شوهرم وقتی خیانت کرد بهم فهید شیش صبح گ ...

اولین اشتباهت  انتخاب شوهرت بود دومی رای دادن به اونی که اسمشو نوشتی وگناه بزرگترت این بود که مردمو توجیح میکردی بهش رای بدن اینم اخرعاقبتش

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

یعنی به عنوان یه زن ۳۰هزارتومن لنگ کارت شوهرتی؟

بدبخت تر از اینم خونه میبینی چیزی نیس پولی ندارم بگیرم باید شوهرم بیاد برام تهیه کنه اطز صبح بدون نون یا وسیله بمونم .. تاپیک  جدید زدم بیاین این تاپیکم داره به روز میشه 

اولین اشتباهت انتخاب شوهرت بود دومی رای دادن به اونی که اسمشو نوشتی وگناه بزرگترت این بود که مردمو ...

خخخخ حالا اونا ولش 

با منی گلم ؟ نه حونم من بارها عکسم گذاشتم اینجا حتی صدا خودم شوهرم وقتی خیانت کرد بهم فهید شیش صبح گ ...

خدا بهت صبر بده و پشت و پناهت باشه.. ولی واقعا عجیبه که تا این حد بهتون ظلم میکنه.. قطعا سلامت روان که نداره ولی ی مشت و لگد حسابی هم میخواد بنظرم

اینجا ی محیط بازه.. هر نظری دارم رو میگم نه اونی که دوست داری بشنوی پس عصبی نشو.. من که نمی شناسمت.. با هاتم مشکل ندارم..