2777
2789
عنوان

شوهرم سی تومن اسنپ برام نگرفت

1479 بازدید | 60 پست

ماه هفته پیش خونه مادر شوهرمینا بودیم این هفته چون برادر شوهرم اینا اومدن لاید گفتن این غذا پخته شده تو هم اینجایی زنتم بگو بیاد بعد به من گفت اماده شو  من یک ربعه اماده شدم  زنگ زدم اسنپ بگیر دیدم طول کشید گفتم شاید کسی نمیگره  خودمم زدم اسنپ شاید یکی قبول کنه بعد زدم  ارزوناذکسی قبول نکرد 27اینا بعد 42شد گرفتن زنگ زدم این بریز بیام گفت من داذم 27تومنی میزنم تو 42زدی لغوش کن کردم بعد زدم  30تومنی شد قبول کرد زنگ زدم گفت بریز بیام برگشت گفت من با ماشین نیومدما برگشتنی پیاده بر میگردی  بیا اسنپ نمیتونم بگیرم برگشتنی اخه من روماتیسم دارم زانو لگنم خیلی درد داره بدون درمان موندم .. نه تغذیه نه پزشکی طب سنتی رسیدگی مدارم به خودم درد دارم گفتم نه اسنپ بگیر برگشتنی گفت پس لغوش کن من بدو بدو از حمومم در اومده بودم اماده شدم برم هول هولکی کاملاااا اماده شدم  بعد کل لباسام در اوردم 😐😫

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

حقته بخدا ک این همه خفت حقته 

ک ۱۰ ساله موندی خوار شدی و نمیری 

و ب حرف هیچ کس گوش نمیدی ترانه 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش گفتم هر روز این مسیر نمیریم بیام که اینجور کردی نهایت میخپاست بشه 80رفت برگشت اتفاقی یه روز اینجور شده منم اماده شدم من مسخره خودت کردی 🥺😓

چقدر وحشتناکه یه مرد ۳۰ هزار تومن بیشتر از زنش دوست داشته باشه

اینم که گفتن بیاد دیگه اونا گفتن زن داداشمم اونجاس دوس داره من پیشش باشم وگرنه برا خودش مهم نیس که

دو قر‌ن ته جیب شوهرت نیست یعنی؟

همون اخه به من هیجججججی خرجی نمیده پونزده روزه میگم بهم شارژ بفرس نفرستاده اخرش بابام بهم نت فرستاد ش فرستاد امروزم سیزده صفر بود پول فرستاد گفت برو یچیز بخر به نیت سلامتیت منم سیم کارتی که اسبانک  میره بهش تو خونه نمیدونم کجا گذاشتم نتونستم با پول بابام اسنپ بگیرم البته شوهرم نمیدونس پول دارم خودما 

تخه هر روزززز به من این پول برا رفت برگشتم نمیده که بهش فشار بیاد همیشه با ماشین خودش میرم اینا .. یه بار اینجور شد براش مهم نیس من اونجا باشم یا نباشم دیکه 

ترانه یکی تو،یکی هم هست فاطیما،ماهرچی بگیم به شما بی فایده ست اصلا ارزشی واسه خودتون قائل نیستین

تک میکنیش اینجا ؟