2777
2789
عنوان

مبینا نعمت زاده جوگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 55 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا خیلی پرحاشیه و...اون پسری بود که مدال آورد اسمشم خیلی دقیق یادم نیست آرمین بود فکر کنم چرا هیچ ...

با این کارا اول از همه به بچه خودش اسیب میزنه

اسمشو منم یادم نیست متاسفانه 

همون پسر کرمانشاهی رو میگی دیگه 

دقیقا خیلی پرحاشیه و...اون پسری بود که مدال آورد اسمشم خیلی دقیق یادم نیست آرمین بود فکر کنم چرا هیچ ...

اصلا اینا رو ول کن هادی چوپان اسم ایرانو تو کل جهان بالا برد این همه مدال چقدر زحمت کشید بدبخت کوچکترین چیزی از هیچکس نخاست 

این با یه مدال برنزی دهن همه رو سرویس کرده میخاد جا همه رو بگیره

مردا تو تایپکم نظر ندن و ریپ نزنن🚫

همون داستان پزشکی هم مشخص بود که پدرش بهش یاد دادهخیلی بده که یه دختری که می تونست برای مدت زیادی قه ...

دقیقاااا

چقدر بی احترامی 

وقطعا بااستعداد تر اون خانم هم هست 

ایشون نمیگم استعداد نداره ولی صد در صد قطعا با رانت و حق خوری و... به اینجا رسیده

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
با این کارا اول از همه به بچه خودش اسیب میزنهاسمشو منم یادم نیست متاسفانه همون پسر کرمانشاهی رو میگی ...

اره همون

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
اصلا اینا رو ول کن هادی چوپان اسم ایرانو تو کل جهان بالا برد این همه مدال چقدر زحمت کشید بدبخت کوچکت ...

ایشون که اصلا نباید با اون خانوم مقایسه بشه 

شیر با مارمولک؟؟؟؟

کاری به حرفای قبلش ندارم ولی فعلا معلوم نیست کی راست میگه بهتره الکی تهمت نزنیم

من فیلمی که اون پدری که اول مبینا باهاش درگیر شده بود و بعد از دخالت آقای پیر هادی به ایشون هم هتاکی کرده بود رو دیدم که والدین شهادت دادند 

حالا اگر فیلم دیگری باشه که عکس این موضوع رو نشون بده نمی دونم

البته با سابقه ای که این پدر و دختر دارند دیگه خلیی هم فرقی نمی کنه

تازه اون طلا هم برد

اره یادم نبود راست میگی