2777
2789
عنوان

مبینا نعمت زاده جوگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 55 پست
نه خوده پیشکسوت گفته دختره داشته به مادر یکی از دخترای رزمی بی احترامی میکرده و داد میزده که اون اقا ...

از اولش معلوم بود دریده س

ناامید نشو  چون آینده زیباست ☀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه شمااونجابوذی باچشم خودت دیدی چیشده؟ منم ازش بدم میاد ولی چیزی که ندیدم وبه من مربوط نیست

فامیلمون دخترش پیش اونا آموزش میدید میگفت من اصلا اون طرفابودم میشنیدم مبینا نعمت زاده فحس میداد

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
واقعا سیلی زده؟ به کی؟

به یکی از پیشکسوتا و قدیمی وسن دار 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
اسی حس شیشمتو روشن میکنی استفاده کنیم ازش؟؟؟

بگو😂

مبینا میگه پیر هادی کتکم زده پیر هادی هم یه چی دیگه میگه 

لطفا تا قضیه روشن نشده زود قضاوت نکنید اینا همش حق الناسه 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

نه خوده پیشکسوت گفته دختره داشته به مادر یکی از دخترای رزمی بی احترامی میکرده و داد میزده که اون اقا ...

من کاری به راست و دروغ این قضیه ندارم 

ولی کاش باباش از موقعیت دخترش سو استفاده نمی‌کرد 

اینهمه جوون مدال آوردن مگه این همه حاشیه درست کردن

مبینا میگه پیر هادی کتکم زده پیر هادی هم یه چی دیگه میگه لطفا تا قضیه روشن نشده زود قضاوت نکنید اینا ...

یه مدال برنز گرفت گفت باید کاری کنید دکتر بشم آبرو شرفمونو برد

مردا تو تایپکم نظر ندن و ریپ نزنن🚫

من کاری به راست و دروغ این قضیه ندارم ولی کاش باباش از موقعیت دخترش سو استفاده نمی‌کرد اینهمه جوون م ...

دقیقا 

خیلی پرحاشیه و...

اون پسری بود که مدال آورد اسمشم خیلی دقیق یادم نیست 

آرمین بود فکر کنم 

چرا هیچ حاشیه ای ایشون نداشت؟

همون داستان پزشکی هم مشخص بود که پدرش بهش یاد داده

خیلی بده که یه دختری که می تونست برای مدت زیادی قهرمان ملی و محبوب باشه اینقدر زود خودش رو از چشم همه بندازه

حتی حمایت های خانواده ساعی هم به جای کمک بهش داره به ضررش تمام میشه

چون نشون دهنده تبعیض و رانت در فدراسیون هست

ای کاش قدر خودش رو می دونست 

رسول خادم و جهان پهلوان تختی و علی دایی هیچکدام اینطوری اسمشون رو هیچوقت نگفتن که مثلا من رسول خادم هستم!!!

چون فهمیدن من مبینا نعمت زاده هستم خواستن از من عذر خواهی کنن!!!!!

اون پیش کسوت جای پدر بزرگ این دختر هست. البته از اون پدر دیگه توقع تربیت بهتر نمیشه داشت

یه مدال برنز گرفت گفت باید کاری کنید دکتر بشم آبرو شرفمونو برد

کاری به حرفای قبلش ندارم 

ولی فعلا معلوم نیست کی راست میگه 

بهتره الکی تهمت نزنیم 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...