2777
2789
عنوان

همراه بانک سپه کار میکنه ایا

175 بازدید | 18 پست

بچه ها  برنامه جدید همراه کارتش چه رنگیه؟ همون سفیده هست؟

چرا من نام کاربری و رمز ورود رو میزنم‌ میگه اشتباست؟ باید از بانک جدید بگیریم؟ 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

برا ما کار نمیکنه

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من همون اوایل که درست شده بود گزینه ثبت نام داشت راحت ثبت نام کردم الان برداشتن

کدومه همراه بانکتون؟ من قبلنا یه آبی بود ولی الان یه سفید ‌نصب کردم 

باید رمز مجدد جدید بزنید.ولی امروز دوباره مشکل پیدا کرده

بریم بانک  رمز جدید بگیرم؟ یا خود همراه بانک؟ 

بریم بانک رمز جدید بگیرم؟ یا خود همراه بانک؟

نه با همین گوشی خودتون رمز جدید بدین .اینطوری که میگم بزن ،قبول میکنه .به انکلیسی Aa@بعدش ۱۰ تا رقم مثلا کد ملی .ولی امروز مشکل داشته 

نه با همین گوشی خودتون رمز جدید بدین .اینطوری که میگم بزن ،قبول میکنه .به انکلیسی Aa@بعدش ۱۰ تا رقم ...

ببخشید عزیزم اینا رو کجا باید بزنم؟ تو همراه بانک ؟ 

بله

همراه بانک نام کاربری و رمز ورود رو میخواد ولی نام کاربری و رمز ورد قبلیم میزنم میگه اطلاعات درست نیست 

همراه بانک نام کاربری و رمز ورود رو میخواد ولی نام کاربری و رمز ورد قبلیم میزنم میگه اطلاعات درست نی ...

خب قبلی ها باطل شده ،الان باید رمز و کاربری جدید براش تعریف کنید.وقتی نصب کرد ،اون رمزی که توضیح دادم بزن ،سریع قبول میکنه

خب قبلی ها باطل شده ،الان باید رمز و کاربری جدید براش تعریف کنید.وقتی نصب کرد ،اون رمزی که توضیح داد ...

عزیزم رمزی‌که توضیح دادی رو متوجه نشدم‌ میشه ساده توضیح بدی که نام‌کاربری و رمز ورود رو چی بزنم؟