2777
2789

دانشجو ام و با مامانم ۲ تایی زندگی میکنیم اون شاغله تا ۷ شب سرکاره بعدش میاد خونه همش میره دراز میکشه پای گوشیش خسته میشه هیچ کاری نمیکنه. خسته شدم منم بخدا هم اشپزی میکنم هم کارای خونه رو میکنم وسواس گرفتم انقدر تنهایی کارارو کردم یک ذره هم کمکم نمیکنه منم دلم میخواد یکم استراحت کنم کتاب بخونم فیلم ببینم از یه طرفم یه ذره خونه کثیف میشه باید حتما تمیز کاری کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شاغلم تو شهر دیگه ای دور از خانواده هم کار بیرون هم داخل خونه هم تمام خریدها تمامش با خودمه، زیادم سخت نیست، اگر مامانت کار نکنه هزینه ها رو کی میخواد بده؟ خب شما هم همکاری کنید، به هرحال زندگی سخته عزیزم راه بیاین با هم

درست میگین عزیزم ممنونم ازتون❤️

خواهش میکنم عزیزم همینکه یکی هست برای شما هزینه ها را تامین میکنه خودش خیلی و باید خدا رو شکر کرد براش ، ان شاء الله که به زودی وضع بهتر شه ❤️

دونفرید دیگ وسواسی وگرنه خیلی کار خونه طول نمیکشه بچه کوچیک که ندارین بریزه. سخت نگیر روزی دوساعت نه ...

بچه کوچک نداریم ولی واقعا خونمون قدیمیه کثیف کاری زیاد داره خیلی زود کثیف میشه از کانال کولر کلی گرد و خاک و اشغال و کثیفی میاد هرروز باید جارو و تی بکشی کف پامون سیاه میشه‌ . لباس شوییمون خرابه هردفعه که کار میکنه کلی آب کثیف میریزه ازش بیرون کل آشپزخونه رو سیاه میکنه‌ پول نداریم عوضش کنیم. خیلی اذیت میشم