2777
2789
عنوان

افراد ترسو و باردار نیان فقط اونایی که شجاعن

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 86 پست

وای منم خیلی میترسم😭

شکرت خدای من♥️خیلی دوست دارم خدا♥️ازت بابت تک تک نعمت‌هایی که بهمون عطا کردی ممنونم،الهی قربونت برم♥️ خدایا همه رو به آرزوشون و آنچه که خیر و مصلحت شونه برسون🤍ما زنده ایم،مثلِ امید.....قابل توجه کارآگاهان محترم سایت:کاربر جدید نیستم،چند سال خواننده خاموش بودم😁چند بارم تعلیق شدم👀از نظر من😌:زنِ ایرونی تکهههه خوشگلوووو بااا نمکههه😉🥰 ولی جدی اگه تو دنیا بجز زن یه موجودیو پیدا کردی که در عین ظرافت و خوشگل موشگلی 🤌🎀🤭 بینهاااایییت قوی هم باشه🥲🤍منو در جریان بزار🙏 همینکه عقاید خیلی از هم نسلامو ندارم راضیم از خودم😇🎀عاشق این خاکم💚🤍❤️و بنظرم مهمترین داراییِ یه آدم داشتنِ خاک و ریشه ست🤍و در آخر باید بگم که درخواست دوستی قبول نمیکنم،ممنونم که احترام میزارید 🙏✨

من به عنوان خواهرت قبول داسته باشقاعده اش اینه تا خودت اجازه ندی اونا وارد زندگیت نمیشن غسل به گردنت ...

عود چرا؟؟

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسان‌هایی که در تیررس جن قرار می‌گیرند:

1. کسی که غسل واجب خود را ترک کند؛ طهارت، سپر مؤمن است.

2. فردی که مرتکب زنا می‌شود؛ که درهای بسیاری از بلاها را به روی خود می‌گشاید.

3. کسی که بدون اجازه و علم کافی، وارد علوم غریبه، ختومات یا اذکار خاص شود.

4. فردی که در انجام نماز، روزه، و واجبات دینی سستی کند.

5. آن‌که لقمه‌اش شبهه‌ناک یا حرام باشد؛ غذای روح از راه لقمه پاک می‌گذرد.

6. کسانی که با فال‌گیری، جادو، رمالی و تداخل در آینده سر و کار دارند.

7. کسانی که با حیواناتی مانند سگ و گربه به شکلی افراطی و ناسالم مانوس هستند.

اِلا بِذِکْرِ الله تَطْمَعِنَ الْقُلوب!❤️‍🩹🌿

من چندوقت پیش از قصد ابجوش ریختم تو حموم و حیاط که بیان سراغم ولی نیومدم😭

جوری نیست که ببینیشون

من ی بیماری سخت گرفتم شدید بود

دکترها نمیفهمیدن چم شده کلی ازمایش و نمونه گرفتند و نفهمیدن

اخر سر گفتند نمیدونیم و ی مدت صبر کن دوباره ازمایش بده

یه نفر بهم گفت این ممکن از جن باشه یا چشم زخم 

این کارها رو کردم خ

من چندوقت پیش از قصد ابجوش ریختم تو حموم و حیاط که بیان سراغم ولی نیومدم😭

همش الکیه      من هزابار ریختم     بسم الله نگفتم    ولی  الان   میخا   از جامم  پاشم  بسم الله میگم

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

ببین من هم قبلاً مثل تو بودم 

هروقت تو صحبتا وبحثای دوستانه و خانوادگی از جناب حرف میشد،دیگه بدبخت میشدم ،شب ورم حروم میشد

من شروع کردم دربارشون  سرچ کردم وخوندم،درسته ترسم بیشتر شد،وباعث شد دیگه بهشون فکر نکنم 

وترسم خیلی خیلی کم شده 

واین داستان برم جالب بود

🧞‍♂️ ماجرای زعفر جنی در روز عاشورا:
- زعفر جنی، پادشاه جنیان مسلمان، در روز عاشورا در حال برگزاری مراسم عروسی خودش بود.
- در میانه‌ی جشن، دو تن از جنیان وارد مجلس شدند و با گریه گفتند که در مسیرشان از کنار رود فرات عبور کردند و دیدند امام حسین (ع) تنها مانده و یاری می‌طلبد.
- زعفر با شنیدن این خبر، تاج شاهی را از سر برداشت، لباس دامادی را کنار گذاشت و با سپاه جن‌ها به سمت کربلا حرکت کرد.
- وقتی به کربلا رسید، دید که لشکر دشمن همه‌جا را فرا گرفته و فرشتگان نیز صف کشیده‌اند.
- زعفر به امام حسین (ع) گفت که آماده‌ی جنگ است، اما امام با احترام فرمودند:  
> «خدا به شما جزای خیر دهد، ولی من مسئول کار خود هستم و باید امور این دنیا به شکل طبیعی پیش برود».

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**