2777
2789
عنوان

افراد ترسو و باردار نیان فقط اونایی که شجاعن

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 86 پست
جوابع آخه منم میترسم

خیلی عزیزم خوبه نه فقط برای این چیزا برای خیلی چیزا خوبه 

حتما تهیه کنید از جای معتبر 

آرامش می‌گیری 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یک ترس عمیق تو وجودمه

منم یه مدته ترسو شدم 

امامن اتفاق و خوابای عجیبی تجربه کردم سه تا از تجربیاتم مشترکه

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
بگو هر سه تا رو نذار تو ذهنت بمونن منم مثل تو ترس داشتم دو سه بار خودم تنها شب رفتم تو تاریک ترین جا ...

جن

خون

تنهایی

اینا یک ارتباطی با هم دارن اما من چیزی از گذشته و بچگیم یادم نمیاد

یک صلوات برای سلامتیم ؟ ممنونم

باید فیلم آنابولیک ۱ و ۲ ۳ را ببینی

چرا؟

فیلمش درمورد چیه؟

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

فلق وناس زیاد بخون اسفند دود کن حرز امام جواد بگیر

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

من به عنوان خواهرت قبول داسته باش

قاعده اش اینه تا خودت اجازه ندی اونا وارد زندگیت نمیشن غسل به گردنت نباشه نماز بخون وقران وحرز امام جواد موقع اب جوش ریختن هم بسم الله بگو همین عود هم استفاده نکن 

تمام

یدالله فوق ایدیهم

اما اگه ترست به احتمال زیاد ریشه زیستی داره با روانپزشک صحبت کن

چند سالته

علائم روحی خاصی داری؟

مکان‌هایی که جن به آن‌ها نزدیک می‌شود:

1. جایی که نماز و واجبات الهی ترک شده باشد؛ آنجا نورانیت ندارد.

2. جایی که صدای قرآن و اذکار به گوش نرسد؛ جن از نور و کلام الهی می‌گریزد.

3. محیطی که موسیقی‌های طرب‌انگیز و لهوی در آن جریان داشته باشد.

4. جایی که در آن قمار، فساد، و بی‌اخلاقی وجود دارد.

5. محیط‌های آلوده و بدون رعایت بهداشت؛ چه جسمی و چه روحی.

6. جاهایی که شرب خمر یا مواد مخدر استعمال می‌شود؛ تاریکی درونی موجب جذب ارواح خبیثه می‌شود.

7. مکان‌هایی در نزدیکی طبیعت وحشی مانند باغ‌های دورافتاده، کوه، جنگل، چشمه و بیابان.

8. نزدیکی درختان مرکبات، مخصوصاً درخت نارنج که از نظر برخی منابع، محل سکونت یا عبور برخی جن‌هاست.

اِلا بِذِکْرِ الله تَطْمَعِنَ الْقُلوب!❤️‍🩹🌿

من به عنوان خواهرت قبول داسته باشقاعده اش اینه تا خودت اجازه ندی اونا وارد زندگیت نمیشن غسل به گردنت ...

من کاری نمیکنم راستش

من یک ترس دارم

نمیدونمم چراااااااااا

روانشناسم رفتم

علائم روحی ندارم فقط هول میکنم سرش

یک صلوات برای سلامتیم ؟ ممنونم