2777
2789
عنوان

افراد ترسو و باردار نیان فقط اونایی که شجاعن

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیا جن‌ها می‌تونن وارد زندگی انسان بشن؟

- جن‌های مؤمن و نیکوکار معمولاً کاری با انسان‌ها ندارن و در مسیر خودشون زندگی می‌کنن.

- جن‌های شرور یا کافر ممکنه بخوان تأثیر بذارن، اما طبق قرآن، خداوند اجازه‌ی آسیب مستقیم به انسان‌ها رو به اون‌ها نداده.

- در برخی موارد، انسان‌ها با اعمال خاص یا ورود به مکان‌های خاص ممکنه باعث بشن جن‌ها بهشون نزدیک بشن. مثلاً:

- رفتن به جاهای متروکه یا تاریک

- استفاده از طلسم‌ها یا احضار جن

- انجام کارهایی که در فرهنگ اسلامی نهی شده، مثل سحر و جادو

📿 راه‌های محافظت:

- خواندن آیات قرآن مثل آیت‌الکرسی، سوره‌های فلق و ناس

- حفظ پاکی و دوری از اعمال خطرناک

- اعتماد به خدا و دوری از ترس بی‌مورد

در کل، جن‌ها مثل ما زندگی می‌کنن، اما معمولاً در دنیای خودشون هستن و اگر ما وارد حریم اون‌ها نشیم، اون‌ها هم وارد زندگی ما نمی‌شن.

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

آیا جن‌ها می‌تونن وارد زندگی انسان بشن؟- جن‌های مؤمن و نیکوکار معمولاً کاری با انسان‌ها ندارن و در م ...

هیچ غلطی نکردم والا

من ترسو تر از این حرفام برم سمت دعا

یک صلوات برای سلامتیم ؟ ممنونم

😂😂ارع بابا ولی میگن زیر درخت کنار اجنه هس مخصوصا شبا حالا شاید اینم امتحان کردم

تو دیگه چقدر شجاعی  واقعا   چن سالته گلم

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
😂😂ارع بابا ولی میگن زیر درخت کنار اجنه هس مخصوصا شبا حالا شاید اینم امتحان کردم

این چه    اسم  کاربریه گذاشتی      گلم حس میکنم ادم     شوخ  طبی  هستی   

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
از کجا باید بگیزم

از تو حرم ها میشه 

یا از کانال های معتبر سفارش بده بگو تو لوح نقره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
هیچ غلطی نکردم والامن ترسو تر از این حرفام برم سمت دعا

آخه اونا کاری به ما ندارن

خدا اصلا بهشون اجازه نمیده وارد دنیای ما بشن ،کاری به کارشون نداشته باشیم سمت ما نمیان

دعا هم به بسم الله گفتن هم راحته

برا تو بیشتر توهم و خیال پردازیه براون بیشتر میترسی

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**