2777
2789
عنوان

میخوام بمیرم منو هیشکی دوس نداره

147 بازدید | 20 پست

من اصلا بدرد کاری نمیخورم چراخدا بهم بچه داد من اصلا بلد نیستم مادر خوبی باشم براشون من زجر میکشم برای اینکه هیچوقت نمیتونم مادر خوبی باشم من بدرد نخورم هیشکی منو دوس نداره هرکس دو کلام حرف میزنه ازم بدش میاد اصلا کسی سمتم نمیاد حرف بزنه دیگه خودمو باختم هیچ اعتماد ب نفسی ندارم هرجا میرم ساکتم دیگه دوسندارم حرفم بزنم  من چرا تو این دنیاام من مثل هیچکس نیستم حتی داروهای روانیم روم تاثیر ندارن 🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه جمله هست که میگه ۹۰ درصد فکرای بدبینانه آدما اصلا واقعیت نداره.... مطمئنم راجب توام همینطوره هیچ چیزی اونقدر داغون نیست که تو راجبش فکر میکنی عزیزم🤍

کاروانی رد نشد تا یوسفی پیدا شود.                   یکنفر باید زلیخا را بیندازد به چاه🤍        

یه جمله هست که میگه ۹۰ درصد فکرای بدبینانه آدما اصلا واقعیت نداره.... مطمئنم راجب توام همینطوره هیچ ...

من واقعیتارو گفتم من همیشه ب همه خوبی کردم ولی بقیه ازم سو استفاده کردن 

چرا مگه چجوری هستی؟ اینجوری کلی نگو مثال بزن آدم بفهمه

نمیدونم ی آدم معمولی ولی کسی دوستم نداره یکم کم حرف و ساده ولی بقیه هم همش حرفای بی معنی میزنن من سعی میکنم مفید حرف بزنم  

من واقعیتارو گفتم من همیشه ب همه خوبی کردم ولی بقیه ازم سو استفاده کردن

دلیلی نداره با همه مهربون باشی... اول خودت و خانواده ات برخوردت با بقیه اینطور باشه که من با همه مهربونم فقط تا جایی که بهم آسیب نزنن... اگه اذیتت کردن جلوشون رو بگیر 😊 تو خدا نیستی که همه رو ببخشی یه آدمی ... اگه اونا دوست ندارن خب توام دوسشون نداشته باش

کاروانی رد نشد تا یوسفی پیدا شود.                   یکنفر باید زلیخا را بیندازد به چاه🤍        

نمیدونم ی آدم معمولی ولی کسی دوستم نداره یکم کم حرف و ساده ولی بقیه هم همش حرفای بی معنی میزنن من سع ...

تو خیلی شبیه منی البته من چند سال پیش... اهمیت نده خیلی وظیفه نداری که همه رو راضی کنی یا اگه نخواستن باهات حرف بزنن خب نزنن برن سراغ یکی دیگه

نمیدونم ی آدم معمولی ولی کسی دوستم نداره یکم کم حرف و ساده ولی بقیه هم همش حرفای بی معنی میزنن من سع ...

تو خوبی اونا ضایعن😂 رو خودت عیب نذار دختر. مامان خوب بودن چیه ب نظرت که میگی نیستی؟

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام