2777
2789

من خودم ۷۸ ای ام ، یادمه اون موقع کسی ۱۷ میگرفت زجه میزد تنبل ترینا دیگه نمره شون حداقل ۱۵ بود

الان میبینم نمره ها تک رقمیه عین خیالشونم نیست 

این وضع درس خوندن مشخص نیست قراره اینده شون چی بشه 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم نگران آینده ام واقعا 

همشون یه گوشی دست گرفتن پی رفیق بازی ، به جز بعضیاشون، بقیه شون اهمیتی به درس نمیدن ، دلیل های چرت و پرت هم برات میارن که درس فلانه و بدرد نمیخوره، زبونشون درازه.

آره منم نگران آینده ام واقعا همشون یه گوشی دست گرفتن پی رفیق بازی ، به جز بعضیاشون، بقیه شون اهمیتی ...

اصلا یه اوضاعیه ، همش سیگار ، گل ، حشیش ، رفیق بازی ، اینستا 

طرف دببرستانیه بلد نیست با دستگاه عابر بانک کار کنه حتی نمیتونه صفرارو بشماره 

به این دلیل که انگیزه ای برای درس خوندن نیست وگرنه بچه ها عرضشو دارن بخونن وقتی میبینن طرف با فوق لیسانس باید اسنپ کار کنه؟ قبلنا نتیجه داشت

نمونش مادر من چرا باید با مدرک دکترا ۱۷ تومن بگیره ؟! مثلا استاد دانشگاهه دانشجو وقتی میبینه وضع استادش اینه انگیزه پیدا میکنه ادامه بده

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!                   قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!                عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!                            باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!                            جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی! پس خودت نکات مثبت زندگیتو ببین!                  شادی درونت هم یروزی ازت خسته میشه پس اذیتش نکن!               قرار نیست وسط اتاقت برقصی یه راه فرار از خونه برات باز بشه پس فقط تلاش کن!                                        《فمینیست 》 《آنتی ناتالیست》

به این دلیل که انگیزه ای برای درس خوندن نیست وگرنه بچه ها عرضشو دارن بخونن وقتی میبینن طرف با فوق لی ...

انگیزه یه بحثه ، کشیده شدن ب راه های چرت و پرت یه بحثه ، همش شده رابطه ، دوست دختر ، اکس و نکس و اینستا و ...

اره دقیقااز بس سرشون تو گوشیه و خودشون با رابطه های الکی وقتشونو میگذرونن

ادما وقتی به گوشی پناه میبرن که توی واقعیت راه چاره ای نداشته باشن از سر غم  که فکرشون به سمت دیگه ای بره اینو من نمیگم همه روانشناسا میگن  فکر میکنین غیر از رشته های پولساز برای چیز دیگه ای تره خورد میکنن 

اصلا من تو گرافیک استعداد داشته باشم و درس بخونم چجوری با پول اون زندگی آیندمو تامین کنم حتی کسایی که فوق لیسانس و دکترا دارن تو نون شبشون موندن من پول زندگی بخوام باید برم دلال شم

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!                   قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!                عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!                            باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!                            جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی! پس خودت نکات مثبت زندگیتو ببین!                  شادی درونت هم یروزی ازت خسته میشه پس اذیتش نکن!               قرار نیست وسط اتاقت برقصی یه راه فرار از خونه برات باز بشه پس فقط تلاش کن!                                        《فمینیست 》 《آنتی ناتالیست》

انگیزه یه بحثه ، کشیده شدن ب راه های چرت و پرت یه بحثه ، همش شده رابطه ، دوست دختر ، اکس و نکس و این ...

این راه فرار از افکاره من خودم وقتی میبینم حالم بده و نمیدونم باید چیکار کنم میرم تو گوشی میچرخم حتی میام حتی نی نی سایت 

اگه بگم مقصر پدرومادریه که از روی نادانی یا سادگی تو سن زیر 18 گوشی میده دست بچش اشتباه گفتم؟

اینکه بگم انقد راه های کوچه پس کوچه ای زیاد دشه که عملا انگیزه ای نمیمونه 

اون وقتا برا مهندسی خوندن باید مخ میبودی

الان با معدل پنح میرن مهندسی دانشگاه ازاد یا پیامنور و عملا هسچ فرقی با دچلتی ندارن 

تمام رشته های انسانی و ریاضی همینطوری هستن

رشته های تجربی هم هرکسی پول داره میفرسته چین و ترکیه و روسیه و ...هرچند دندانپزشکی ک‌ پر هزینه ترینه نهایتا دوسه میلیارد باشه هزینش ک برا خیلی از خانواده ها پولی نیست

اگه بگم مقصر پدرومادریه که از روی نادانی یا سادگی تو سن زیر 18 گوشی میده دست بچش اشتباه گفتم؟اینکه ب ...

نه کاملا درسته

مقصر پدرمادرن 

بچه رو خیابونی بزرگ میکنن اونم ک هیچی بلد نیست بزرگ شه میشه یه ادم بدردنخور علاف ، وگرنه بچه هایی ک پدرمادرشون بافرهنگ و با سوادن دیدم ک بچه هاشونم مطابق سنشون رفتار میکنن

ادما وقتی به گوشی پناه میبرن که توی واقعیت راه چاره ای نداشته باشن از سر غم که فکرشون به سمت دیگه ا ...

اینجوری خب همه از زندگیاشون جدا شدن و بعدم یه بچه دغدغه اش تو گوشی چی میتونه باشه اخه

اینجوری خب همه از زندگیاشون جدا شدن و بعدم یه بچه دغدغه اش تو گوشی چی میتونه باشه اخه

گفتن که از افکار بد خلاص شدن وقتی تو اینستا میری یا حتی همین نی نی سایت با چهارتا آدم حرف میزنی و ویدئو میبینی مشکلات خودتو یادت میره 

چطر وقتی میرن تراپیست مثلا میگه هر وقت عصبی شدی موسیقی ملایم گوش کن؟ 

اتفاقا کااملا برعکس الان رقابت خیلی زیاد شده قبلا اینجوری نبوده

همه از همون پنجم شیشم شروع میکنن بخونن تیزهوشان قبول شن دوباره نهمم همینطور 

و ب محض ورود ب دبیرستان همه هجوم میبرن سمت کلاسای کنکوری و ...

الان رقابت اونقدر زیاد شده یادمه قبلا دوستم با معدل ۱۸/۵نتونست بیاد تجربی حتی اولویت ب هم نیاورد از بس ک معدل ۲۰ زیاد بود

در صورتی که تا سالای گذشته اینطور نبود معدل ۱۸/۵خیلی راحت میتونست بره رشته های نظری

و اینکه میگین معدلا افت کرده بخاطر اینه که امتحانا نهاییه و هزار برابر سخت تره ..در صورتی تلاشا خیلی بیشتره.

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...
گفتن که از افکار بد خلاص شدن وقتی تو اینستا میری یا حتی همین نی نی سایت با چهارتا آدم حرف میزنی و وی ...

یه بچه ۷ ساله اخه دغدغه اش باید بازی باشه نه گوشی 

از اشناهامونه بردنش دکتر دکتر گفته بخاطر گوشی عصبی شده و باید قرص مصرف کنه بخاطر چی بخاطر اینکه پدر و مادرش میخاست راحت باشن گوشی میدادن دستش میگفتن برو بازی کن